fbpx

Hejdåbil – Snabb affär

SÄLJ DIN BIL PÅ ETT ÖGONBLICK

X
Om oss

Värdera bil bouppteckning

Vi värderar din bil

Sälj din bil

Sälj defekt bil

Sälja krockad bil

Sälja obesiktad bil

Sälj din avställda bil

Sälj din gamla bil

Kundsupport

Vår blogg
Personer som överlämnar bilnycklar vid solnedgången

Sälja bil – En guide för dig som funderar på hur du säljer bilen tryggt, snabbt och till bästa pris.

Att sälja en bil kan vara en utmaning, särskilt om det var ett tag sedan du köpte den och du nu står inför frågor som: Vad är bilens marknadsvärde idag? Hur mycket har den tappat i värde de senaste åren? Vilket pris kan jag egentligen få om jag säljer den privat eller till en bilhandlare? Är det någon skillnad att sälja på Blocket jämfört med Facebook Marketplace, och hur undviker jag bedrägerier? Vart börjar man ens i denna process? Det är lätt att känna sig överväldigad.

Vi på Hejdåbil arbetar hårt för att skapa Sveriges bästa möjliga tjänst för att snabbt, enkelt och tryggt sälja sin begagnade bil. Att första steget är att be om en värdering av oss är därför något vi starkt rekommenderar innan du läser vidare om alla andra möjligheter som finns.

Sälja bil till Hejdåbil
– Så här fungerar det

Illustration av man som sitter och kollar på alternativ till försäljning.

Oavsett var du står i processen, är det alltid enkelt att få en första värdering av din bil hos oss på Hejdåbil. Genom att fylla i vårt värderingsformulär kan du snabbt få en rättvis bedömning av vad vi kan erbjuda. Vi har förenklat hela processen för att du som säljare ska känna dig trygg och informerad.

  1. Du fyller i formuläret med registreringsnummer och kontaktinformation.
  2. Vi ger dig ett pris, budet baseras på bilens skick, marknadsvärde och andra relevanta faktorer.
  3. Om du accepterar budet, sköter vi ägarbyte och allt pappersarbete och betalar ut pengarna snabbt via Swish eller direkt till ditt bankkonto.
  4. Vi bestämmer en tid som passar dig och hämtar bilen på plats – Vi finns i Stockholm men kommer till dig, oavsett var du bor i Sverige.

Varför sälja till Hejdåbil?

Hejdåbil köper bilar i alla skick, men vi är särskilt intresserade av fordon som är trasiga, skadade eller avställda. För privatpersoner kan reparationerna bli för kostsamma, men vi jobbar med bilförsäljning varje dag och har avtal med Sveriges främsta bilverkstäder och kan därför få ner reparationskostnaderna till ett minimum. När vi har åtgärdat eventuella fel, säljer vi vidare till bilhandlare där vi har starka relationer och har utrymme för förhandling med bra försäljningsvillkor – utan att behöva acceptera låga bud.

Ett personligt och engagerat team

Hejdåbil är ett mindre, familjeägt företag som grundats, ägs och drivs av Maria och Khalil. Vi brinner för att skapa den bilförsäljning vi själva skulle vilja få om vi sålde vår bil. Vi ser till att våra kunder aldrig får skambud eller känner sig lurade. Det finns inga dolda agendor eller knep. Bara raka, ärliga bilaffärer där både säljare och köpare går nöjda därifrån.

Kunder som redan sagt Hejdå till sin bil

Vi är stolta över alla våra nöjda kunder och deras positiva erfarenheter. Många uppskattar hur smidigt och tryggt det känns att sälja sin bil till oss. Se några av våra senaste recensioner nedan och läs mer om hur vi hjälpt andra att få till en lyckad bilaffär.

4.8
Christian D.
Christian D.
Väldigt nöjd med processen, och blev bemött på ett bra sätt.
Henrik G.
Henrik G.
Inget annat än gott att säga om Hejdåbil och deras representant Kalle. Snabbt, smidigt och transparent hanterat hela vägen.
serj the M.
serj the M.
Super trevlig och smidigt gick affären! Otroligt seriös kille!
Mikael E.
Mikael E.
Så otroligt smidigt, trevlig kille gav mig ett riktigt bra pris på bilen pengar på kontot på direkten, kommer att använda dom fler gånger
Sebastian L.
Sebastian L.
Brukar aldrig lämna någon recension men var tvungen att göra det denna gång! Efter kontakt var pengarna på kontot och ägarbytet gjort direkt 🙂 Hämtning av bil dagen efter. STORT TACK till Kalle och Hejdåbil, Rekommenderar starkt!
Annelie S
Annelie S
Kunde inte bli smidigare att göra en mycket bra bilaffär än så här!Skickade in några bilder samt regnumret och sen tog det inte lång stund innan svaret från Kalle kom och det var ett mycket bra pris, betydligt högre än många andra kommit med så det var ingen tvekan utan det blev affär.Hann knappt avsluta samtalet innan både pengarna och avtalet kom och allt var i sin ordning.Rekommenderar verkligen detta företaget om ni ska sälja er bil!
Adrian L.
Adrian L.
Alltså wow, vilken service.Fick hjälp direkt efter att jag har lämnat in en intresseanmälan, fick en rimligt pris för min bil och tack vare kalle kunde vi genomföra köpet! Rekommenderar starkt!
Mikael H.
Mikael H.
Tack för en smidig affär allt funkade bra och snabbt!
Daniel C.
Daniel C.
They are the best. They bought my car in a fair price and faster than a blink of an eye!.
Emilienne R.
Emilienne R.
Sålde min bil med defekt motor och allt gick snabbt och smidigt. Trevligt bemötande och trygg affär.
Fille227
Fille227
Väldigt trevligt bemötande,seriöst och gick väldigt snabbt. Kan starkt rekommendera!
Ebrahim A.
Ebrahim A.
Wow. Amazing service. I just send a text about to selling my car, they call me back in few minutes with a super professional staff Kale who bought my car in 1 minute and send me the money directly. I have never been so satisfied in a such kind of service like that. Thank you so much. You are great🖤
A . N
A . N
Snabbaste och smidigaste bilaffären jag varit med om!
Paula A.
Paula A.
Personalen var jättetrevlig och förklarade hela processen. Min man som inte talar så mycket svenska fick prata med personalen även på spanska för att känna säker. Pengarna på kontot på bara några min och bilen hämtades några timmar senare! Rekommenderar verkligen!
Elisabeth G L.
Elisabeth G L.
Tydlig, trevlig och bra kontakt med säljarna. Lätt och enkelt att göra affär.Tar sig tid att svara på frågor i denna djungel av bilhandlare.
Jenny Å.
Jenny Å.
Trevligt bemötande, hjälpsamma och snabb affär!
Milly D.
Milly D.
Snabbt, enkelt, lyhörd kommunikation och ärliga affärer. Rekommendation!
Cimon L.
Cimon L.
Wow! Vilket trevligt företag och smidig tjänst. Jag är supernöjd med försäljningen.
Patrik
Patrik
Snabbt, proffsigt o smidigt o toppen bemötande av Khalil, bara positivt 😄👍
Mattias K.
Mattias K.
Oväntat smidigt. Betalning via Swish, ägarbyte över telefon, och bilen upphämtad två dagar senare. Precis så enkelt som det alltid borde vara.
Tina N.
Tina N.
Otroligt trevliga och snabba och jag rekommenderar Hejdåbil till alla som vill bli av med sin bil snabbt och enkelt.
Niklas
Niklas
Allt gick så jäkla fort och smidigt. Blev av med åbäket och fick lite fickpengar på kuppen. Kan varmt rekommendera till alla.
Sophia S.
Sophia S.
Väldigt nöjd med affären. Snabb betalning och allt gick väldigt smidigt.Rekommenderar detta bolag skarpt
Marie E.
Marie E.
En väldigt smidig och snabb affär, där Hejdåbil både var trevliga, tillmötesgående och serviceminded genom hela processen. Rekommenderar dem starkt!
js_loader

Sälja bilen – Så får du till den bästa, smidigaste bilaffären för dig

Illustration av två personer som skakar han efter en bra affär.

Att sälja bilen är mer än bara en transaktion – det är ett beslut som påverkas av många olika faktorer, från timing och marknadsförhållanden till din personliga situation. Här är några av de viktigaste stegen du bör tänka på för att göra en trygg och framgångsrik bilaffär:

Så går du till väga

Innan du sätter igång, är det bra att samla all information (dokumentation) om din bil, som ägarhistorik, senaste besiktningen, servicebok och eventuell skadehistorik. Bestäm dig för om du vill sälja bilen privat, via en plattform som Blocket eller till en bilhandlare. Tänk på att olika metoder kan ge olika prisnivåer och trygghet.

Så blir det tryggt

Se till att du har alla rätt dokument i ordning, som registreringsbevis och eventuella kvitton på service och reparationer. Vid privat försäljning, var alltid försiktig med att träffa köparen på en säker plats och undvik att lämna över bilen innan du har fått full betalning.

Är det viktigt för dig att det går snabbt?

Om du vill sälja din bil snabbt, kan en bilhandlare med en tjänst som Hejdåbil vara det bästa alternativet. Vi kan ofta genomföra en affär samma dag och ser till att hela processen går smidigt och säkert.

Så får du bäst betalt

Om ditt mål är att få ut maximalt värde för din bil, kan en privat försäljning ge högre avkastning, men tänk på att det också kräver mer arbete och tid. En uppfräschning av bilen inför försäljning, som tvätt och mindre reparationer, kan öka värdet betydligt.

Olika anledningar till att sälja bilen

Illustration av en kvinna som tänker på möjliga frågor hon har.

Att sälja bilen kan vara ett steg i många olika skeden i livet. Här är några vanliga situationer där det kan vara aktuellt:

Dödsbo

Vid försäljning av en bil som tillhör ett dödsbo är det viktigt att ha alla juridiska papper i ordning, som fullmakt och bouppteckning.

Kan man sälja en bil innan bouppteckningen är klar?

I denna artikel har vi samlat information som kan vara bra att veta vid försäljning och ägarbyte av en bil som ägs av ett dödsbo.

Bli sambo

Kanske har ni två bilar och funderar på att sälja en? Att sälja en bil kan vara ett ekonomiskt smart val när hushållet går ihop.

Skaffa barn

Behöver du en större familjebil? Då kan det vara läge att sälja din nuvarande bil och investera i en bil som är anpassad för barn och större familjeutrymmen.

Flytta utomlands

Ska du flytta utomlands och vill inte ta med bilen? Vi hjälper dig att sälja den snabbt och enkelt så att du kan fokusera på din flytt.

Sälja en bil med skador, defekter eller andra specialfall

Illustration av två bilar som har krockat med en varningstriangel ståendes framför.

Att sälja en bil med skador eller defekter kan vara mer utmanande än en vanlig försäljning. Men hos Hejdåbil är vi specialister på att köpa bilar som är:

Avställda

Oavsett varför bilen är avställd kan vi hjälpa dig att få ett bra försäljningspris och en enkel försäljning.

Defekta

Bilar med motorproblem, trasig växellåda eller andra fel är ofta svåra att sälja privat, men vi tar hand om hela processen.

Krockade eller kvaddade

Vi köper även bilar med omfattande skador. Vi har resurserna att laga dem och hitta en ny ägare som ser värdet i bilen.

Obesiktade

Är din bil obesiktad och du vill undvika kostnaderna för att få den i körbart skick? Vi kan köpa den som den är.

Olika sätt att sälja din bil på

Illustration av fyra personer som tittar på en dator tillsammans och letar efter alternativ.

Det finns många sätt att sälja din bil, och varje alternativ har sina fördelar och nackdelar. Beroende på dina prioriteringar – tid, pengar, eller enkelhet – kan olika alternativ passa olika bra. Här går vi igenom de vanligaste metoderna för att sälja en bil och vad du bör tänka på för att göra en trygg affär.

Sälja till Hejdåbil

Att sälja till Hejdåbil är ett snabbt och tryggt alternativ, särskilt om din bil har defekter eller skador. Vi är specialiserade på att köpa bilar som är svåra att sälja på den vanliga marknaden, och vår process är utformad för att vara så enkel som möjligt. Fyll bara i vårt värderingsformulär, få ett bud, och om du är nöjd med priset så sköter vi allt från pappersarbete till upphämtning på plats. Det ger dig en trygg affär utan krångel.

Sälja bil till en annan privatperson

En privatförsäljning kan ge ett högre pris än att sälja till en bilhandlare, men det kräver också mer tid och engagemang av dig som säljare. Du måste själv hantera annonser, samtal, visningar och prutande. Var noga med att skriva ett detaljerat köpekontrakt och se till att betalningen sker på ett säkert sätt för att undvika bedrägerier. Ett tips är att träffa köparen på en säker plats och undvika att göra affären ensam.

Vem har ansvar för vad när man säljer en bil privat?

Vid en bilaffär mellan två privatpersoner gäller inte konsumentköplagen och därmed ingen ångerrätt, men vad gäller om köparen upptäcker fel på bilen efter försäljningen är genomförd? I denna artikel reder vi ut vem som har ansvar för vad när det kommer till att sälja bil privat.

Sälja till en bilhandlare

Att sälja till en bilhandlare är ett bra alternativ om du vill få affären avslutad snabbt. Bilhandlare brukar erbjuda ett något lägre pris än vad du kan få på privatmarknaden, men de tar hand om allt från värdering till ägarbyte och ger dig pengarna direkt. Om tid är viktigare än att få ut maximalt värde kan detta vara en bra lösning.

Sälja på Blocket eller Facebook Marketplace

Att sälja via plattformar som Blocket eller Facebook Marketplace kan vara ett effektivt sätt att nå en bred publik av potentiella köpare. Men tänk på att det också kan innebära mycket tid med att svara på frågor, hantera visningar och gallra bland oseriösa intressenter. Skriv en tydlig och ärlig annons med högkvalitativa bilder och detaljerad information om bilen för att attrahera rätt köpare. Var beredd på att hantera prutare, tuffa förhandlare och var väldigt försiktig med SMS och meddelanden som utger sig att komma ifrån Blocket och Facebook, det finns tyvärr gott om bedragare på dessa marknadsplatser.

Sälja till en bilskrot

Om din bil är i mycket dåligt skick, kanske en bilskrot är ditt bästa alternativ. Skroten betalar oftast inte särskilt mycket för en bil, men de tar hand om hela avregistreringen och gör det enkelt för dig att bli av med bilen på ett lagligt och miljövänligt sätt. Ett tips är att kontakta flera skrotar för att jämföra priser och villkor innan du bestämmer dig.

Sälja till en bilhandlare på nätet

Det har blivit allt vanligare att sälja bilar direkt till bilhandlare via appar och hemsidor på nätet. Tjänster som Wheelaway och andra liknande plattformar erbjuder en smidig lösning där du kan få en värdering online, boka tid för besiktning på plats och sedan få ett pris. Utan att gå in allt för mycket på djupet här och nu om våra konkurrenter i branschen så vill vi starkt rekommendera att du kontrollerar att företaget bakom hemsidan eller appen är att lita på.

Kontrollera företagets trovärdighet genom att gå in på olika recensionstjänster så som TrustPilot, Reco och Google My Business och läs igenom några sidor av dessa recensioner, många företag lägger upp falska recensioner på sina hemsidor och dränker sin kritik i falska recensioner och manipulerar systemen på olika sätt.

Bild på en recension från Trustpilot där en användare har lämnat en dålig recension. Företaget är blurrat för att inte smutskasta konkurrenter.

Kontrollera speciellt recensionerna om företagen har för vana att ändra på det slutliga budet när du är på plats, många företag försöker få in kunder till sin egna verkstad och sedan ge ett bud som skiljer sig markant från det ursprungliga online budet.

Lagar & regler

Illustration av en person som står med en surfplatta och läser igenom lagar och regler.

Att sälja en bil innebär att du som säljare måste följa vissa lagar och regler för att affären ska gå rätt till. Det är viktigt att ha koll på de juridiska aspekterna för att undvika problem längre fram, både för dig som säljare och för köparen. Här går vi igenom några av de mest grundläggande reglerna att tänka på vid en bilförsäljning med möjlighet att läsa vidare i våra mer djupdykande artiklar i ämnet.

Skatter

När du säljer en bil finns det flera skattemässiga aspekter att tänka på. Som säljare behöver du se till att alla fordonsskatter är betalda fram till försäljningstidpunkten. Om du säljer bilen i början av en skatteperiod kan du få tillbaka den del av skatten som täcker tiden efter att bilen har bytt ägare. Det är viktigt att registrera ägarbytet korrekt för att undvika att betala skatt på en bil du inte längre äger.

Betala skatt vid försäljning av bil?

När det kommer till att sälja sin bil till en annan privatperson så är det viktigt att veta när och hur fordonsskatten ska betalas, vem som ska betala denna skatt när man säljer en bil privat reder vi ut i denna artikel.

Registreringsbevis

För att kunna sälja din bil krävs ett giltigt registreringsbevis. Det är ett dokument som intygar att du är den registrerade ägaren och som behövs för att genomföra ett ägarbyte. Se till att ha den senaste versionen av registreringsbeviset tillgänglig (del 2), då äldre varianter inte gäller längre. Om du saknar det kan du beställa ett nytt via Transportstyrelsen innan försäljningen.

Vad är ett registreringsbevis?

Varje bil har ett registreringsbevis där man hittar information om bilen och ägaren av bilen. Det följer med från att bilen säljs första gången, till att den skrotas. Varför man inte kan sälja eller göra ett ägarbyte på en bil utan ett registreringsbevis går vi igenom i denna artikel.

Ägarbyte

Ett korrekt genomfört ägarbyte är avgörande för att affären ska bli laglig och för att du som säljare ska slippa ansvar för bilen efter försäljningen. Ägarbyte kan registreras via Transportstyrelsens app ”Mina fordon” eller med registreringsbeviset i pappersform. Det är också möjligt att göra ett ägarbyte digitalt via Transportstyrelsens hemsida, men se alltid till att få en skriftlig bekräftelse på att ägarbytet är genomfört innan du överlämnar bilen och nycklarna.

Hur gör man ett ägarbyte på en bil?

Så går du till väga för att genomföra ett ägarbyte på bil. Vi har skrivit denna artikel för att reda ut det allt som behöver göras vid en försäljning; frågor om bland annat skulder och försäkringar som vi ofta får. Viktig läsning som underlättar för både säljare och köpare.

Illustration av Khalil på Hejdåbil som fixar med alla viktiga papper över mobiltelefon och brev när det gäller att sälja bilen.

En sammanfattning

Att sälja en bil kan kännas överväldigande med så många olika faktorer att ta hänsyn till, men med rätt information och planering kan du göra en trygg och smidig affär. Denna artikel är bara en början, och vi kommer att uppdatera den kontinuerligt med fler tips och råd.

Om du har några frågor om att sälja din bil eller om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Följ oss gärna på Instagram för att få de senaste nyheterna och uppdateringarna direkt i ditt flöde.

Christian Dilangu
Christian Dilangu
2024-10-12
Väldigt nöjd med processen, och blev bemött på ett bra sätt.
Henrik Grönberg
Henrik Grönberg
2024-10-08
Inget annat än gott att säga om Hejdåbil och deras representant Kalle. Snabbt, smidigt och transparent hanterat hela vägen.
Ahdieh Mohseni
Ahdieh Mohseni
2024-09-20
serj the man
serj the man
2024-09-16
Super trevlig och smidigt gick affären! Otroligt seriös kille!
Mikael Ekström
Mikael Ekström
2024-09-04
Så otroligt smidigt, trevlig kille gav mig ett riktigt bra pris på bilen pengar på kontot på direkten, kommer att använda dom fler gånger
Niklas Eriksson
Niklas Eriksson
2024-08-26
Otroligt smidigt att bli av med bilen!
Sebastian Ludzik
Sebastian Ludzik
2024-08-22
Brukar aldrig lämna någon recension men var tvungen att göra det denna gång! Efter kontakt var pengarna på kontot och ägarbytet gjort direkt :) Hämtning av bil dagen efter. STORT TACK till Kalle och Hejdåbil, Rekommenderar starkt!
Annelie S
Annelie S
2024-08-19
Kunde inte bli smidigare att göra en mycket bra bilaffär än så här!Skickade in några bilder samt regnumret och sen tog det inte lång stund innan svaret från Kalle kom och det var ett mycket bra pris, betydligt högre än många andra kommit med så det var ingen tvekan utan det blev affär.Hann knappt avsluta samtalet innan både pengarna och avtalet kom och allt var i sin ordning.Rekommenderar verkligen detta företaget om ni ska sälja er bil!
Andreas Wohlers
Andreas Wohlers
2024-08-17
Snabbt löst via telefon med försäljningen och pengarna via Swish direkt. Rimligt betalt för bilenDet som drar ner till en ”svag” 4:a är att hämtningen tog 1 månad med flera planerade tillfällen när ingen dök upp.Visst är det semestertider men ändå ett underbetyg
Adrian Lopez
Adrian Lopez
2024-08-07
Alltså wow, vilken service.Fick hjälp direkt efter att jag har lämnat in en intresseanmälan, fick en rimligt pris för min bil och tack vare kalle kunde vi genomföra köpet! Rekommenderar starkt!
Lackan
Lackan
2024-07-24
Mikael Högberg
Mikael Högberg
2024-07-24
Tack för en smidig affär allt funkade bra och snabbt!
Daniel Cuervo
Daniel Cuervo
2024-07-08
They are the best. They bought my car in a fair price and faster than a blink of an eye!.
Tony Andersson
Tony Andersson
2024-07-02
Snabba, proffsiga och trevliga!
Emilienne Ronzier-Joly
Emilienne Ronzier-Joly
2024-06-19
Sålde min bil med defekt motor och allt gick snabbt och smidigt. Trevligt bemötande och trygg affär.
Mat Vib
Mat Vib
2024-06-10
Lennart Sönnerås
Lennart Sönnerås
2024-06-06
Snabb o enkelt att sälja via dem. Helt nöjd!
Fille227
Fille227
2024-05-13
Väldigt trevligt bemötande,seriöst och gick väldigt snabbt. Kan starkt rekommendera!
Ebrahim Ashouri
Ebrahim Ashouri
2024-05-04
Wow. Amazing service. I just send a text about to selling my car, they call me back in few minutes with a super professional staff Kale who bought my car in 1 minute and send me the money directly. I have never been so satisfied in a such kind of service like that. Thank you so much. You are great🖤
A . N
A . N
2024-04-22
Snabbaste och smidigaste bilaffären jag varit med om!
Paula Adriasola
Paula Adriasola
2024-04-12
Personalen var jättetrevlig och förklarade hela processen. Min man som inte talar så mycket svenska fick prata med personalen även på spanska för att känna säker. Pengarna på kontot på bara några min och bilen hämtades några timmar senare! Rekommenderar verkligen!
Elisabeth G Linnanheimo
Elisabeth G Linnanheimo
2024-04-07
Tydlig, trevlig och bra kontakt med säljarna. Lätt och enkelt att göra affär.Tar sig tid att svara på frågor i denna djungel av bilhandlare.
Emelie Karlsson
Emelie Karlsson
2024-03-25
Jenny Åkeson
Jenny Åkeson
2024-03-12
Trevligt bemötande, hjälpsamma och snabb affär!
Milly Dre
Milly Dre
2024-03-07
Snabbt, enkelt, lyhörd kommunikation och ärliga affärer. Rekommendation!
Daniel Jutegard
Daniel Jutegard
2024-03-02
Cimon Lampa
Cimon Lampa
2024-02-23
Wow! Vilket trevligt företag och smidig tjänst. Jag är supernöjd med försäljningen.
Patrik
Patrik
2024-02-22
Snabbt, proffsigt o smidigt o toppen bemötande av Khalil, bara positivt 😄👍
Jimmy F
Jimmy F
2024-02-21
Smidigare än förväntat!!!
Mattias Kling
Mattias Kling
2024-02-19
Oväntat smidigt. Betalning via Swish, ägarbyte över telefon, och bilen upphämtad två dagar senare. Precis så enkelt som det alltid borde vara.
Yesliani Meneses
Yesliani Meneses
2024-02-15
Mycket bra!
Emma Wiklund
Emma Wiklund
2024-02-09
Angela Hansson
Angela Hansson
2024-02-07
Enkelt
Tina Nyström
Tina Nyström
2024-02-06
Otroligt trevliga och snabba och jag rekommenderar Hejdåbil till alla som vill bli av med sin bil snabbt och enkelt.
Marie Ericsson
Marie Ericsson
2024-02-05
Nick Mac
Nick Mac
2024-02-01
Anders Stridh
Anders Stridh
2024-01-31
mikael noren
mikael noren
2024-01-29
Mycket bra och snabb service
Magela Olsson
Magela Olsson
2024-01-25
Niklas
Niklas
2024-01-23
Allt gick så jäkla fort och smidigt. Blev av med åbäket och fick lite fickpengar på kuppen. Kan varmt rekommendera till alla.
Humberto Mamani
Humberto Mamani
2024-01-23
Sophia Stenberg
Sophia Stenberg
2024-01-19
Väldigt nöjd med affären. Snabb betalning och allt gick väldigt smidigt.Rekommenderar detta bolag skarpt
Marie Edström
Marie Edström
2024-01-19
En väldigt smidig och snabb affär, där Hejdåbil både var trevliga, tillmötesgående och serviceminded genom hela processen. Rekommenderar dem starkt!
Johan Kämpe
Johan Kämpe
2024-01-16
Jean Paul
Jean Paul
2024-01-13
×
js_loader
Christian Dilangu
Christian Dilangu
2024-10-12
Väldigt nöjd med processen, och blev bemött på ett bra sätt.
Henrik Grönberg
Henrik Grönberg
2024-10-08
Inget annat än gott att säga om Hejdåbil och deras representant Kalle. Snabbt, smidigt och transparent hanterat hela vägen.
Ahdieh Mohseni
Ahdieh Mohseni
2024-09-20
serj the man
serj the man
2024-09-16
Super trevlig och smidigt gick affären! Otroligt seriös kille!
Mikael Ekström
Mikael Ekström
2024-09-04
Så otroligt smidigt, trevlig kille gav mig ett riktigt bra pris på bilen pengar på kontot på direkten, kommer att använda dom fler gånger
Niklas Eriksson
Niklas Eriksson
2024-08-26
Otroligt smidigt att bli av med bilen!
Sebastian Ludzik
Sebastian Ludzik
2024-08-22
Brukar aldrig lämna någon recension men var tvungen att göra det denna gång! Efter kontakt var pengarna på kontot och ägarbytet gjort direkt :) Hämtning av bil dagen efter. STORT TACK till Kalle och Hejdåbil, Rekommenderar starkt!
Annelie S
Annelie S
2024-08-19
Kunde inte bli smidigare att göra en mycket bra bilaffär än så här!Skickade in några bilder samt regnumret och sen tog det inte lång stund innan svaret från Kalle kom och det var ett mycket bra pris, betydligt högre än många andra kommit med så det var ingen tvekan utan det blev affär.Hann knappt avsluta samtalet innan både pengarna och avtalet kom och allt var i sin ordning.Rekommenderar verkligen detta företaget om ni ska sälja er bil!
Andreas Wohlers
Andreas Wohlers
2024-08-17
Snabbt löst via telefon med försäljningen och pengarna via Swish direkt. Rimligt betalt för bilenDet som drar ner till en ”svag” 4:a är att hämtningen tog 1 månad med flera planerade tillfällen när ingen dök upp.Visst är det semestertider men ändå ett underbetyg
Adrian Lopez
Adrian Lopez
2024-08-07
Alltså wow, vilken service.Fick hjälp direkt efter att jag har lämnat in en intresseanmälan, fick en rimligt pris för min bil och tack vare kalle kunde vi genomföra köpet! Rekommenderar starkt!
Lackan
Lackan
2024-07-24
Mikael Högberg
Mikael Högberg
2024-07-24
Tack för en smidig affär allt funkade bra och snabbt!
Daniel Cuervo
Daniel Cuervo
2024-07-08
They are the best. They bought my car in a fair price and faster than a blink of an eye!.
Tony Andersson
Tony Andersson
2024-07-02
Snabba, proffsiga och trevliga!
Emilienne Ronzier-Joly
Emilienne Ronzier-Joly
2024-06-19
Sålde min bil med defekt motor och allt gick snabbt och smidigt. Trevligt bemötande och trygg affär.
Mat Vib
Mat Vib
2024-06-10
Lennart Sönnerås
Lennart Sönnerås
2024-06-06
Snabb o enkelt att sälja via dem. Helt nöjd!
Fille227
Fille227
2024-05-13
Väldigt trevligt bemötande,seriöst och gick väldigt snabbt. Kan starkt rekommendera!
Ebrahim Ashouri
Ebrahim Ashouri
2024-05-04
Wow. Amazing service. I just send a text about to selling my car, they call me back in few minutes with a super professional staff Kale who bought my car in 1 minute and send me the money directly. I have never been so satisfied in a such kind of service like that. Thank you so much. You are great🖤
A . N
A . N
2024-04-22
Snabbaste och smidigaste bilaffären jag varit med om!
Paula Adriasola
Paula Adriasola
2024-04-12
Personalen var jättetrevlig och förklarade hela processen. Min man som inte talar så mycket svenska fick prata med personalen även på spanska för att känna säker. Pengarna på kontot på bara några min och bilen hämtades några timmar senare! Rekommenderar verkligen!
Elisabeth G Linnanheimo
Elisabeth G Linnanheimo
2024-04-07
Tydlig, trevlig och bra kontakt med säljarna. Lätt och enkelt att göra affär.Tar sig tid att svara på frågor i denna djungel av bilhandlare.
Emelie Karlsson
Emelie Karlsson
2024-03-25
Jenny Åkeson
Jenny Åkeson
2024-03-12
Trevligt bemötande, hjälpsamma och snabb affär!
Milly Dre
Milly Dre
2024-03-07
Snabbt, enkelt, lyhörd kommunikation och ärliga affärer. Rekommendation!
Daniel Jutegard
Daniel Jutegard
2024-03-02
Cimon Lampa
Cimon Lampa
2024-02-23
Wow! Vilket trevligt företag och smidig tjänst. Jag är supernöjd med försäljningen.
Patrik
Patrik
2024-02-22
Snabbt, proffsigt o smidigt o toppen bemötande av Khalil, bara positivt 😄👍
Jimmy F
Jimmy F
2024-02-21
Smidigare än förväntat!!!
Mattias Kling
Mattias Kling
2024-02-19
Oväntat smidigt. Betalning via Swish, ägarbyte över telefon, och bilen upphämtad två dagar senare. Precis så enkelt som det alltid borde vara.
Yesliani Meneses
Yesliani Meneses
2024-02-15
Mycket bra!
Emma Wiklund
Emma Wiklund
2024-02-09
Angela Hansson
Angela Hansson
2024-02-07
Enkelt
Tina Nyström
Tina Nyström
2024-02-06
Otroligt trevliga och snabba och jag rekommenderar Hejdåbil till alla som vill bli av med sin bil snabbt och enkelt.
Marie Ericsson
Marie Ericsson
2024-02-05
Nick Mac
Nick Mac
2024-02-01
Anders Stridh
Anders Stridh
2024-01-31
mikael noren
mikael noren
2024-01-29
Mycket bra och snabb service
Magela Olsson
Magela Olsson
2024-01-25
Niklas
Niklas
2024-01-23
Allt gick så jäkla fort och smidigt. Blev av med åbäket och fick lite fickpengar på kuppen. Kan varmt rekommendera till alla.
Humberto Mamani
Humberto Mamani
2024-01-23
Sophia Stenberg
Sophia Stenberg
2024-01-19
Väldigt nöjd med affären. Snabb betalning och allt gick väldigt smidigt.Rekommenderar detta bolag skarpt
Marie Edström
Marie Edström
2024-01-19
En väldigt smidig och snabb affär, där Hejdåbil både var trevliga, tillmötesgående och serviceminded genom hela processen. Rekommenderar dem starkt!
Johan Kämpe
Johan Kämpe
2024-01-16
Jean Paul
Jean Paul
2024-01-13
×
js_loader