fbpx

Hejdåbil – Snabb affär

SÄLJ DIN BIL PÅ ETT ÖGONBLICK

X
Om oss

Värdera bil bouppteckning

Vi värderar din bil

Sälj din bil

Sälj defekt bil

Sälja krockad bil

Sälja obesiktad bil

Sälj din asvtällda bil

Sälj din gamla bil

Kundsupport

Vår blogg

Vi värderar din bil
Snabb & Rättvis bedömning​

Har du någonsin funderat på att sälja din bil, men känner dig osäker på bilpriser och vad din bil egentligen är värd? Att sälja din bil behöver inte vara en komplex process, vi kan hjälpa dig att få veta bilens rätta värde så du får till en rättvis affär.

Vi på Hejdåbil erbjuder en smidig och kostnadsfri tjänst för bilvärdering som ger dig en snabb och korrekt bedömning av din bils försäljningspris.

Funderar du på vad din bil är värd? - Vi värderar din bil
En kvinna använder hejdåbil för gratis bilvärdering på sin ipad

Varför välja en gratis bilvärdering med
Hejdåbil?

Snabb och enkel värdering

Vi förstår att din tid är värdefull. Vår kostnadsfria och bilvärdering är snabb och enkel, och du kommer att få ett svar oftast redan samma dag.

Sälj till rätt marknadspris, vi ger en rättvis bedömning

Vi tar hänsyn till alla relevanta faktorer som påverkar värdet på din begagnade bil:
  • Bilmodell
  • Årsmodell
  • Bilens nuvarande skick
  • Marknadsvärde
Det bästa är att vår gratis värdering inte förbinder dig till något. Du kan använda vår bedömning som referens till andra bilhandlare eller, om du är nöjd med vårt pris – Gå vidare med försäljningen.

Så fungerar vår gratis bilvärdering

Fyll i formulär för gratis värdering

Fyll i vårt smidiga och snabba online formulär

Vi behöver bara grundläggande information om din bil, inklusive märke, bilmodell, årsmodell och nuvarande skick.

Vi värderar din bil och återkommer med ett pris

Du får din värdering snabbt – inom 24 timmar. Om du tycker att vårt pris är bra, så gör vi en affär.

Välj metod för att få betalt.

Vi betalar genom Direkt banköverföring eller Swish. Sedan bokar vi tid för upphämtning av din bil.

 

Det är viktigt att få veta värdet på din bil
inför försäljning

Att känna till värdet på din bil är av stor vikt när du överväger att sälja den. En korrekt värdering hjälper dig att fatta informerade beslut och ser till att du inte underskattar eller överskattar din bils värde. Dessutom ger det dig möjligheten att förhandla på ett starkt sätt när du väljer att sälja – oavsett om du säljer till privatperson eller företag.

Vår kostnadsfria tjänst för att värdera bilen är utformad för att göra hela denna process enkel och bekymmersfri för dig.

Illustration av en bil som är värderad högt.

Kontakta oss för gratis bilvärdering
redan idag!

Vi är stolta över att vara baserade i Stockholm, men vår tjänst sträcker sig över hela Sverige. Oavsett var du bor – Stockholm, Göteborg, Skåne eller någon annanstans i landet – kan du enkelt kontakta oss för en snabb värdering av din bil.

Vår expertis och erfarenhet i branschen gör oss till ett pålitligt företag och kompetenta bedömare av försäljningspriser på vilken bil som helst.

Att sälja din bil bör inte vara en stressig upplevelse. Med Hejdåbil är den enkla processen bara en av alla fördelar – Du kan luta dig tillbaka – få en rättvis bedömning av din bil och ta beslutet som passar dig bäst.

Vi finns här för att göra all bilförsäljning enkel, snabb och fördelaktig för dig. Vi är inte Sveriges största koncern men vågar vi påstå att vi har Sveriges nöjdaste kunder?

Oavsett om du har en begagnad bil i utmärkt skick eller vill sälja en defekt bil som inte längre fungerar, är vi redo att värdera den och hjälpa dig vidare i försäljningsprocessen.

Funderar du över värdeutvecklingen på din bil, Hör av dig till oss idag och ta det första steget mot att få reda på vad din bil är värd. Vi ser fram emot att höra från dig!