Hejdåbil – Snabb affär

VI HAR ÖPPET NU! SÄLJ DIN BIL PÅ ETT ÖGONBLICK

VI HAR STÄNGT NU! LÄMNA DITT MEDDELANDE

X
Om oss

Sälj din bil

Sälj defekt bil

Sälja krockad bil

Sälja obesiktad bil

Sälj din asvtällda bil

Sälj din gamla bil

Vår blogg

Sälja din gamla och slitna bil till oss

Har du en gammal bil som du vill bli av med? Inga problem, Hejdåbil köper din bil. Många tror att en sliten och defekt bil inte går att sälja – med oss är det enkelt. Sälj din gamla bil redan nu!

Vi värderar din bil med utgångspunkt i vad den faktiskt är värd och avskräcks inte av bilens olika defekter. Tio minuter efter att du ansökt om värdering skickar vi ett prisförslag som du sedan väljer om du vill acceptera. Du binder alltså inte upp dig vid en värdering och det är helt upp till dig om du vill sälja din gamla bil till oss eller inte. Vi kan lova ett rättvist pris och en smidig affär, utan skambud och oseriösa intressenter.

OBS! Vänligen notera att vi själva bestämmer vilka bilar vi vill och inte vill köpa. Vi ger endast prisförslag till bilar som vi är intresserade av att köpa.

Det går inte att komma undan det faktum att alla bilar ständigt minskar i värde på andrahandsmarknaden. Faktum är att det inte spelar någon roll om bilen används, eller om den står parkerad i garaget. Därför finns det heller ingen tid att spilla. Har du en gammal bil som står avställd, eller skulle du vilja köpa en ny inom en snar framtid? Sälj din gamla bil redan idag.

Har du väntat lite för länge med att sälja din bil? Ingen fara, oavsett ålder köper vi på Hejdåbil din bil. Vi tar emot allt från nya begagnade bilar till äldre modeller, trasiga och vagnskadade fordon, samt bilar som av någon anledning inte vill starta. Hör därför av dig till oss innan du bestämmer dig för att köra bilen till skroten. Vi ger de flesta bilar en chans till ett nytt liv.

När en bil går sönder kan det ibland kännas svårt att veta vad man ska göra med den. Går det att sälja en defekt och trasig bil, eller är det bättre att lämna in den för reparation? Som tur är finns vi på Hejdåbil här för att göra ditt liv lite enklare. Vi köper din defekta bil, så att du slipper dyra kostnader för reparation.

Planerar du att reparera bilen först bör du komma ihåg att reparationer är kostsamma. Var därför noga med att ta reda på hur mycket en reparation kan tänkas kosta och hur länge bilen väntas hålla därefter. Jämför kostanderna med din bils värde.

Sälj din gamla bil till oss

Att sälja en gammal bil kan vara utmanande. Framförallt om bilen råkat ur för skador och slitage som är dyra att reparera. När du säljer din bil till oss får du njuta av en smidig affär från början till slut. Vi kommer ut till den plats där din bil finns och köper den på direkten – välj om du vill ta emot betalningen med Swish, kontant eller via direkt banköverföring. Du får självklar ett kvitto på bilköpet.

Vill du också njuta av en snabb och smidig affär, där du kan luta dig tillbaka och lita på att allt går till på ett korrekt sätt? Då har du hittat helt rätt. Vi hjälper dig som äger en gammal och sliten bil sälja den till ett bra pris, utan krångel. Hör av dig till oss när det passar dig, vi har finns tillgängliga veckans alla dagar.  Vänta inte för länge, sälj din gamla bil redan idag!

OBS! Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till att köpa vissa bilar.