fbpx

Hejdåbil – Snabb affär

SÄLJ DIN BIL PÅ ETT ÖGONBLICK

X
Om oss

Värdera bil bouppteckning

Vi värderar din bil

Sälj din bil

Sälj defekt bil

Sälja krockad bil

Sälja obesiktad bil

Sälj din asvtällda bil

Sälj din gamla bil

Kundsupport

Vår blogg

Sälj din obesiktade bil med körförbud till HejdåBil

Får jag sälja min bil obesiktad?

Vi köper bilar med körförbud
i hela Sverige

Runt om i Sverige står tusentals bilar med körförbud. Eftersom du inte får köra en obesiktad bil så får vi komma till dig istället. HejdåBil är baserade i Stockholm men vi köper och hämtar begagnade bilar i hela landet, från Trelleborg till Kiruna. 

Innan vi kommer och tittar på din bil behöver vi först göra en värdering. Detta går till som så att du skickar in så mycket information som möjligt om din bil. Informationen jämför vi sedan med uppgifter från Trafikverkets register i kombination med egna data om liknande objekt, aktuell efterfrågan, med mera.

Varför ska jag sälja min obesiktade
bil till HejdåBil?

Att sälja en obesiktad bil med körförbud till en bilhandlare eller privatperson kan vara näst intill omöjligt. Få är beredda att ta risken för odokumenterade fel och oförutsägbara kostnader. Detta är dock inget problem för oss på HejdåBil. Vi köper begagnade bilar av alla modeller, oavsett om de är avställda, krockskadade eller har någon annan typ av defekt.

Genom att sälja din obesiktade bil till oss slipper du krångel som har med bilägande att göra. Vi tar hand om transport, ägarbyte och registrering.Du får pengarna direkt på Swish eller annan betalmetod. Därefter återstår bara att säga hej då till din bil.