fbpx

Hejdåbil – Snabb affär

SÄLJ DIN BIL PÅ ETT ÖGONBLICK

X
Om oss

Värdera bil bouppteckning

Vi värderar din bil

Sälj din bil

Sälj defekt bil

Sälja krockad bil

Sälja obesiktad bil

Sälj din asvtällda bil

Sälj din gamla bil

Kundsupport

Vår blogg

Sälj din defekta bil - Smidigt med Hejdåbil

Illustration av en defekt bil som blir hämtad av en bogserbil vilket ska symbolisera en säkerhet när du vill sälja defekt bil

Äger du en defekt eller skadad bil som du överväger att sälja? Hejdåbil är lösningen du söker. Vi specialiserar oss på att köpa defekta, trasiga, och begagnade bilar, oavsett deras skick. Vår mission är att göra processen att sälja din bil så enkel och problemfri som möjligt.

Varför välja Hejdåbil?

  1. Snabb värdering: Skicka in dina biluppgifter och få en kostnadsfri värdering inom tio minuter.
  2. Direkt betalning: Accepterar du vårt erbjudande, ordnar vi snabbt betalningen.
  3. Bekymmersfri process: Vi sköter allt från besiktning till transport. Din trasiga bil kan bogseras direkt från din plats.
En bilnyckel i Hejdåbils lila färger - En symbol för att vid försäljning av defekt bil så tar Hejdåbil snabbt och effektivt över ansvaret för hela processen.

Ditt alternativ till dyra reparationer

Att laga en defekt bil kan vara både dyrt och tidskrävande. Med Hejdåbil, kan du undvika dessa kostnader och sälja din bil som den är. Oavsett om det är en krockad, avställd, eller en äldre modell, vi ger dig ett rättvist pris.

Enkel och bekymmersfri försäljning av din defekta bil

  • Inga dolda avgifter: Vår process är öppen och transparent, utan dolda extra kostnader.
  • Professionell service: Vårt team av experter garanterar en smidig och trygg försäljning.
  • Nationell täckning: Vi köper bilar över hela Sverige, från Stockholm till Göteborg till Skåne.

Sälj din bil idag!

Gör som många andra nöjda bilägare och välj Hejdåbil för att värdera och sälja din defekta bil. Kontakta oss genom att fylla i vårt värderingsformulär idag och starta din bilförsäljningsresa. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Ska jag sälja en defekt bil eller lämna in för reparation?​

Alla bilar drabbas såklart någon gång av skador och slitage. Defekter sänker bilens värde på andrahandsmarknaden och gör den svårare att sälja. De flesta privatpersoner är inte intresserade av att köpa en bil med alltför många fel och brister och om du inte vet exakt vad som gäller så riskerar du att dras in i lagliga tvister. Planerar du att reparera bilen först bör du komma ihåg att reparationer är kostsamma. Var därför noga med att ta reda på hur mycket en reparation kan tänkas kosta och hur länge bilen väntas hålla därefter. Jämför kostnaderna med din bils värde. Läs “När är det ekonomiskt försvarbart att reparera en gammal bil?” så kan du avgöra om det är bättre att reparera eller sälja din defekta bil.

Vi köper defekta bilar av alla dess slag

Vårt mål är att kunna hjälpa alla som vill sälja sin begagnade bil, oavsett årsmodell och skick. Vi vägleder dig genom hela processen och fixar med registrering och ägarbyte. Luta dig tillbaka och känn dig trygg med att allt går till på ett korrekt sätt.

Ska jag sälja din defekta bil till en privatperson?

Att sälja en bil med defekter privat kan vara en utmaning. Privatpersoner föredrar att köpa bilar som inte är i behov av reparation. När du säljer din bil till Hejdåbil sparar du både tid och pengar. Hejdåbil är inte som andra bilhandlare, vi sätter alltid våra kunder först och främst. Njut av en smidig och prisvärd försäljningsprocess.


Vi erbjuder dig det pris som din bil är värd och ordnar med transport. Du slipper dessutom chattar, möten och telefonsamtal med oseriösa intressenter. Varför göra en bilförsäljning krångligare än vad den behöver vara. Sälj din defekta bil till oss redan idag.

Vi är stationerade i Stockholm men köper defekta bilar över hela landet. Vi erbjuder nämligen distansköp direkt via telefonen. Hos oss är det möjligt att sälja din defekta bil i Stockholm, Göteborg, Skåne och resten av landet. Fyll i vårt formulär och få en snabb värdering, hoppas vi hörs snart!

Flera vanliga frågor om att sälja defekta bilar

Spelar det någon roll vilka skador bilen har?

Absolut, men hos Hejdåbil har vi expertisen att värdera din bil baserat på de existerande skadorna. Vi förstår att varje bil har sin unika historia och skick. Vårt team tar allt från mindre kosmetiska skador till mer allvarliga mekaniska problem i beaktning. Det bästa sättet att få en rättvis uppskattning är att kontakta oss för en kostnadsfri värdering. Vi strävar efter att ge dig ett konkurrenskraftigt pris, oavsett bilens skick.

Vad händer om min bil inte kan köras?

Ingen fara! Om din bil inte kan köras, ordnar vi med transport och bogsering. Hejdåbil har resurser för att hantera bilar i alla skick, även de som behöver bogseras från din plats. Detta är en del av vår tjänst för att göra processen så bekväm som möjligt för dig.

Hur snabbt kan jag sälja min bil?

Vi strävar efter att göra processen så snabb och effektiv som möjligt. Efter att du kontaktat oss och vi utfört en värdering, kan vi ofta komma fram till ett avtal samma dag. Vårt mål är att du ska kunna sälja din bil snabbt och utan krångel.

Kan jag sälja en bil som redan är avställd?

Ja, det kan du. Vi köper även avställda bilar. Oavsett anledningen till att din bil är avställd, är vi intresserade av att göra en affär med dig. Kontakta oss för att diskutera detaljerna kring din specifika situation.

Är det säkert att sälja min bil till Hejdåbil?

Säkerheten och tillfredsställelsen hos våra kunder är vår högsta prioritet. Vi följer alla lagar och regler för bilförsäljning och ser till att allt går till på ett lagligt och korrekt sätt, inklusive registrering och ägarbyte.
Bil och Bouppteckning - Två personer som funderar över hur man går tillväga när gäller att få sin bil värderad inför en bouppteckning.

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Har du fler frågor eller vill du börja processen med att sälja din defekta bil? Kontakta oss på Hejdåbil idag för en kostnadsfri värdering och professionell service.