fbpx

Hejdåbil – Snabb affär

SÄLJ DIN BIL PÅ ETT ÖGONBLICK

X
Om oss

Värdera bil bouppteckning

Vi värderar din bil

Sälj din bil

Sälj defekt bil

Sälja krockad bil

Sälja obesiktad bil

Sälj din asvtällda bil

Sälj din gamla bil

Kundsupport

Vår blogg

Sälja defekt bil - Gör processen enkel och problemfri

Illustration av en defekt bil som blir hämtad av en bogserbil vilket ska symbolisera en säkerhet när du vill sälja defekt bil

Funderar du på att sälja en defekt eller skadad bil? Vi på Hejdåbil specialiserar oss på att köpa trasiga, begagnade bilar i alla skick. Vår mission är att göra din upplevelse av att sälja din bil så enkel och problemfri som möjligt.

Äger du en defekt eller skadad bil som bara står? Läs vidare och upptäck hur Hejdåbil kan omvandla ditt bekymmer till en problemfri lösning.

Varför välja Hejdåbil?

  • Snabb värdering: Använd vårt formulär och skicka in dina biluppgifter och få en kostnadsfri värdering inom tio minuter.
  • Direktbetalning: Accepterar du vårt prisförslag, betalar vi snabbt via Swish eller Banköverföring.
  • Enkel process: Vi sköter allt från besiktning till transport. Vi hämtar ditt defekta fordon. Om din bil är så trasig så ordnar vi med bogsering direkt från din plats.
En bilnyckel i Hejdåbils lila färger - En symbol för att vid försäljning av defekt bil så tar Hejdåbil snabbt och effektivt över ansvaret för hela processen.

Ditt alternativ till dyra reparationer

Att laga en defekt bil kan vara både dyrt och tidskrävande. Med Hejdåbil, kan du undvika dessa kostnader och sälja din bil som den är. Oavsett om det är en defekt, krockadavställd eller trasig bil så ger vi dig ett rättvist pris.

Enkel och bekymmersfri försäljning av din defekta bil

  • Inga dolda avgifter: Vår process är öppen och transparent, utan några dolda extra kostnader.
  • Professionell service: Vårt team av experter garanterar en smidig och trygg försäljning.
  • Nationell täckning: Vi köper och hämtar bilar över hela Sverige, från Stockholm till Göteborg till Skåne.

Sälj din bil idag!

Gör som många andra nöjda bilägare och välj Hejdåbil för att värdera och sälja din defekta bil. Kontakta oss genom att fylla i vårt värderingsformulär idag och starta din bilförsäljningsresa. Vi ser fram emot att hjälpa dig! Du kan självklart även kontakta oss via telefon under våra öppettider.

Ska jag sälja en defekt bil eller lämna in den för reparation?

Alla bilar drabbas såklart någon gång av skador och slitage. Defekter sänker bilens värde på andrahandsmarknaden och gör den svårare att sälja. De flesta privatpersoner är inte intresserade av att köpa en bil med alltför många fel och brister och om du inte vet exakt vad som gäller så riskerar du att dras in i lagliga tvister.

Planerar du att reparera bilen först bör du komma ihåg att reparationer kan bli kostsamma. Var därför noga med att ta reda på hur mycket en reparation kan tänkas kosta och hur länge bilen väntas hålla därefter. 

Vi köper defekta bilar av alla dess slag

Vårt mål är att kunna hjälpa alla som vill sälja sin begagnade bil, oavsett årsmodell och skick. Vi vägleder dig genom hela processen och fixar med registrering och ägarbyte av ditt fordon. Luta dig tillbaka och känn dig trygg med att allt går till på ett korrekt sätt.

Ska jag sälja min defekta bil till en privatperson?

Att sälja en bil med defekter privat kan vara lite av en utmaning. Privatpersoner föredrar att köpa bilar som inte är i behov av reparation. När du säljer din bil till Hejdåbil sparar du både tid och pengar. Hejdåbil är inte som andra bilhandlare, vi sätter alltid våra kunder först och främst.

Vi erbjuder dig det pris som din bil är värd och ordnar med transport. Du slipper chattar, möten och telefonsamtal med oseriösa intressenter. Varför göra en bilförsäljning krångligare än vad den behöver vara. Sälj din defekta bil till oss redan idag.

Vi är stationerade i Stockholm men köper defekta bilar över hela landet. Vi erbjuder nämligen distansköp direkt via telefon. Hos oss är det möjligt att sälja din defekta bil i Stockholm, Göteborg, Skåne och resten av landet. Fyll i vårt formulär och få en snabb värdering, hoppas vi hörs snart!

Vanliga frågor om att sälj en defekt bil

Spelar det någon roll vilka skador bilen har?

Absolut, men hos Hejdåbil har vi expertisen att värdera din bil baserat på de existerande skadorna. Vi förstår att varje bil har sin unika historia och skick. Vårt team tar allt från mindre kosmetiska skador till mer allvarliga mekaniska problem i beaktning. Det bästa sättet att få en rättvis uppskattning är att kontakta oss för en kostnadsfri värdering. Vi strävar efter att ge dig ett konkurrenskraftigt pris, oavsett bilens skick.

Vad händer om min bil inte kan köras?

Ingen fara! Om din bil inte kan köras, ordnar vi med transport och bogsering. Vi har resurser för att hantera bilar i alla skick, även de som behöver bogseras från din plats. Detta är en del av vår tjänst för att göra processen så bekväm som möjligt för dig.

Hur snabbt kan jag sälja min bil?

Vi strävar efter att göra processen så snabb och effektiv som möjligt. Efter att du kontaktat oss och vi utfört en värdering, kan vi ofta komma fram till ett avtal samma dag. Vårt mål är att du ska kunna sälja din bil snabbt och utan krångel.

Kan jag sälja en bil som är avställd?

Ja, det kan du. Vi köper även avställda bilar. Oavsett anledningen till att din bil är avställd, är vi intresserade av att göra en affär med dig. Kontakta oss för att diskutera detaljerna kring din specifika situation. → Sälja avställd bil.

Är det säkert att sälja min bil till Hejdåbil?

Säkerheten och tillfredsställelsen hos våra kunder är vår högsta prioritet. Vi följer alla lagar och regler för bilförsäljning och ser till att allt går till på ett lagligt och korrekt sätt, inklusive registrering och ägarbyte. Vi har en hög kreditvärdighet som företagspartner. Vi har nöjda kunder och goda recensioner. Vi är trevliga och aldrig påstridiga. Så fort ett kontrakt är skrivet så betalar vi först och hämtar sedan ditt fordon.

Ska jag skrota eller sälja min defekta bil?

När du står inför ett beslut om vad du ska göra med en defekt bil, kan du välja mellan att sälja den som den är eller skrota den. Båda alternativen har sina fördelar och nackdelar, beroende på bilens skick och potentiellt skrotvärde.

Skrota din bil

Skrotning kan vara ett bra alternativ om din bil är i så dåligt skick att kostnaderna för reparationer skulle överstiga dess värde efter reparation. Skrotning innebär att bilen avregistreras och tas hand om av en auktoriserad bilskrot. Skrotföretagen demonterar bilen och återvinner användbara bildelar, samtidigt som resten behandlas på ett miljöansvarigt sätt.

Det ekonomiska värdet du får från skrotning, eller skrotvärde, är ofta begränsat till metallvärdet och andra återvinningsbara komponenter. Det är också viktigt att notera att skrotning av bilen kräver att den avregistreras från Transportstyrelsen, vilket kan vara en administrativ process. Om det är så att du din bil är i så dåligt skick att den behöver skrotas, så kan vi på Hejdåbil hjälpa till och förmedla sådana kontakter.

Sälja din defekta bil

Att sälja din bil, även om den är defekt, kan ofta ge ett bättre ekonomiskt utfall än skrotning. Företag som Hejdåbil specialiserar sig på att köpa bilar i alla skick, inklusive de som kräver omfattande reparationer. Genom att sälja din bil kan du undvika kostnaderna och besväret med skrotning och samtidigt få ett bättre pris, eftersom vi värderar inte bara bilens skrotvärde utan också möjligheten att reparera eller återanvända delar av den.

Att sälja en defekt bil kan också vara mindre krångligt än du tror. Med Hejdåbil kan du få en snabb värdering och erbjudande online, och vi tar hand om allt från upphämtning till eventuell avregistrering, vilket gör processen smidig och bekymmersfri för dig.

Ditt beslut

Valet mellan att skrota eller sälja din bil beror på flera faktorer, inklusive bilens skick, potentiella reparationskostnader och ditt personliga behov av att snabbt avhända dig bilen. Det är värt att överväga både ekonomiska och praktiska aspekter av varje alternativ innan du fattar ett beslut.

Två män funderar, frågeteckan, vanliga frågor och svar om bilförsäljning

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Har du fler frågor eller vill du börja processen med att sälja din defekta bil? Kontakta oss på Hejdåbil idag för en kostnadsfri värdering och professionell service.

Daniel Cuervo
Daniel Cuervo
2024-07-08
They are the best. They bought my car in a fair price and faster than a blink of an eye!.
Tony Andersson
Tony Andersson
2024-07-02
Snabba, proffsiga och trevliga!
Emilienne Ronzier-Joly
Emilienne Ronzier-Joly
2024-06-19
Sålde min bil med defekt motor och allt gick snabbt och smidigt. Trevligt bemötande och trygg affär.
Mat Vib
Mat Vib
2024-06-10
Lennart Sönnerås
Lennart Sönnerås
2024-06-06
Snabb o enkelt att sälja via dem. Helt nöjd!
Fille227
Fille227
2024-05-13
Väldigt trevligt bemötande,seriöst och gick väldigt snabbt. Kan starkt rekommendera!
A . N
A . N
2024-04-22
Snabbaste och smidigaste bilaffären jag varit med om!
Paula Adriasola
Paula Adriasola
2024-04-12
Personalen var jättetrevlig och förklarade hela processen. Min man som inte talar så mycket svenska fick prata med personalen även på spanska för att känna säker. Pengarna på kontot på bara några min och bilen hämtades några timmar senare! Rekommenderar verkligen!
Elisabeth G Linnanheimo
Elisabeth G Linnanheimo
2024-04-07
Tydlig, trevlig och bra kontakt med säljarna. Lätt och enkelt att göra affär.Tar sig tid att svara på frågor i denna djungel av bilhandlare.
Emelie Karlsson
Emelie Karlsson
2024-03-25
Jenny Åkeson
Jenny Åkeson
2024-03-12
Trevligt bemötande, hjälpsamma och snabb affär!
Milly Dre
Milly Dre
2024-03-07
Snabbt, enkelt, lyhörd kommunikation och ärliga affärer. Rekommendation!
Daniel Jutegard
Daniel Jutegard
2024-03-02
Cimon Lampa
Cimon Lampa
2024-02-23
Wow! Vilket trevligt företag och smidig tjänst. Jag är supernöjd med försäljningen.
Patrik
Patrik
2024-02-22
Snabbt, proffsigt o smidigt o toppen bemötande av Khalil, bara positivt 😄👍
Jimmy F
Jimmy F
2024-02-21
Smidigare än förväntat!!!
Mattias Kling
Mattias Kling
2024-02-19
Oväntat smidigt. Betalning via Swish, ägarbyte över telefon, och bilen upphämtad två dagar senare. Precis så enkelt som det alltid borde vara.
Yesliani Meneses
Yesliani Meneses
2024-02-15
Mycket bra!
Emma Wiklund
Emma Wiklund
2024-02-09
Angela Hansson
Angela Hansson
2024-02-07
Enkelt
Tina Nyström
Tina Nyström
2024-02-06
Otroligt trevliga och snabba och jag rekommenderar Hejdåbil till alla som vill bli av med sin bil snabbt och enkelt.
Marie Ericsson
Marie Ericsson
2024-02-05
Nick Mac
Nick Mac
2024-02-01
Anders Stridh
Anders Stridh
2024-01-31
mikael noren
mikael noren
2024-01-29
Mycket bra och snabb service
Magela Olsson
Magela Olsson
2024-01-25
Niklas
Niklas
2024-01-23
Allt gick så jäkla fort och smidigt. Blev av med åbäket och fick lite fickpengar på kuppen. Kan varmt rekommendera till alla.
Humberto Mamani
Humberto Mamani
2024-01-23
Sophia Stenberg
Sophia Stenberg
2024-01-19
Väldigt nöjd med affären. Snabb betalning och allt gick väldigt smidigt.Rekommenderar detta bolag skarpt
Marie Edström
Marie Edström
2024-01-19
En väldigt smidig och snabb affär, där Hejdåbil både var trevliga, tillmötesgående och serviceminded genom hela processen. Rekommenderar dem starkt!
Johan Kämpe
Johan Kämpe
2024-01-16
Jean Paul
Jean Paul
2024-01-13
Sam Juhler
Sam Juhler
2024-01-13
Annika Belfrage
Annika Belfrage
2024-01-11
Mycket smidigt. Sålde gammal bil som underkänts på besiktningen. Snabb betalning och administration. Hämtade bilen inom två dagar. Trevliga och pålitliga.
Lars Tedenborg
Lars Tedenborg
2024-01-09
Johan Wing
Johan Wing
2024-01-06
Snabbt, smidigt och seriöst. Hjälpte min mamma att sälja hennes bil. Betalning för bilen direkt via Swish efter överenskommet pris och sedan hämtades bilen inom två timmar. Rekommenderas👍🏻.
Hussein Hassan
Hussein Hassan
2024-01-06
Marie Dehlén
Marie Dehlén
2023-12-29
Snabbt smidigt och enkelt! Kan rekommenderas.
Felix Persson
Felix Persson
2023-12-21
Kent Svensson
Kent Svensson
2023-12-04
Rickard Persson
Rickard Persson
2023-12-03
Kim Reg
Kim Reg
2023-12-01
liam kim
liam kim
2023-11-24
Det är bra att insättningar görs snabbt och de kommer för avhämtning.
Rasmus Persson
Rasmus Persson
2023-11-23
Kan rekommendera.Inga konstigheter, går att lita på!Sålde bilen idag & den hämtas upp på lördag av deras transport, smidigt o enkelt!
Shanan Mohanad
Shanan Mohanad
2023-11-23
Sålde min bil idag, smidigt o bra, hämtas upp redan om 2 dagar.Klockren affär!Tack för hjälpen// Rasmus
×
js_loader