Hejdåbil – Snabb affär

VI HAR ÖPPET NU! SÄLJ DIN BIL PÅ ETT ÖGONBLICK

VI HAR STÄNGT NU! LÄMNA DITT MEDDELANDE

X
Om oss

Sälj din bil

Sälj defekt bil

Sälja krockad bil

Sälja obesiktad bil

Sälj din asvtällda bil

Sälj din gamla bil

Vår blogg

Vi köper din defekta bil och säljer den vidare

Har du en defekt bil som du vill sälja? Inga problem, Hejdåbil köper din bil. Vi ser inte defekter som något hinder. Hos oss blir din bil väl omhändertagen och säljs sedan vidare för ett nytt liv någon annanstans. 

Kom igång redan idag och sälj bilen på nolltid. Skicka in dina uppgifter till oss och få ett prisförslag inom tio minuter. Du bestämmer själv om du accepterar vårt pris och vill gå vidare för att boka in en visning.

Njut av en smidig tjänst utan krångel och onödiga utgifter. Vi åker personligen ut till din defekta bil och köper den på plats – betalningen får du på direkten. Kan det bli enklare?

Ska jag sälja en defekt bil eller lämna in för reparation?

De flesta bilar drabbas någon gång av skador och slitage. Alla defekter sänker bilens värde på andrahandsmarknaden och gör det svårare för dig att sälja din gamla bil. De flesta privatpersoner är inte så intresserade av att köpa en bil med alltför många fel och brister.

Planerar du att reparera bilen först bör du komma ihåg att reparationer är kostsamma. Var därför noga med att ta reda på hur mycket en reparation kan tänkas kosta och hur länge bilen väntas hålla därefter. Jämför kostnaderna med din bils värde. Då kan du avgöra om det är bättre att reparera eller sälja din defekta bil.

Att sälja en defekt bil till bilhandlare – med Hejdåbil blir affären enkel

Har du råkat ut för en bilolycka, vandalisering eller en växellåda som krånglar? Inga problem, vi på Hejdåbil tar emot de flesta bilar. Vi värderar din bil och köper den sedan på plats. Det behöver faktiskt inte vara krångligare än så.

Såväl nyare begagnade bilar och  äldre modeller samt defekta, vagnskadade eller avställda bilar köpes. Vi köper till och med fordon som av någon anledning inte startar. Tveka därför inte att höra av dig till oss – vi hjälper dig bli av med din bil på nolltid. Det händer dock att vissa bilar är helt utom räddning och behöver tas till en bilskrot. Läs mer om hur skrotning av bil fungerar.

Vi köper defekta bilar av alla dess slag

Vårt mål är att kunna hjälpa alla som vill sälja sin begagnade bil, oavsett årsmodell och skick. Vi vägleder dig genom hela processen och fixar med registrering och ägarbyte. Luta dig tillbaka och känn dig trygg med att allt går till på ett korrekt sätt.

Att sälja en bil med defekter privat kan vara en utmaning. Privatpersoner föredrar att köpa bilar som inte är i behov av reparation. När du säljer din bil till Hejdåbil sparar du både tid och pengar. Njut av en smidig och prisvärd försäljningsprocess.

Vi erbjuder dig det pris som din bil är värd och ordnar med transport. Du slipper dessutom möten och telefonsamtal med oseriösa intressenter. Varför göra en bilförsäljning krångligare än vad den behöver vara. Sälj din defekta bil till oss redan idag.

Vi är stationerade i Stockholm men köper defekta bilar över hela landet. Vi erbjuder nämligen distansköp direkt via telefonen. Hos oss är det möjligt att sälja din defekta bil i Stockholm, Göteborg, Skåne och resten av landet. Hoppas vi hörs snart!