fbpx

Hejdåbil – Snabb affär

SÄLJ DIN BIL PÅ ETT ÖGONBLICK

X
Om oss

Värdera bil bouppteckning

Vi värderar din bil

Sälj din bil

Sälj defekt bil

Sälja krockad bil

Sälja obesiktad bil

Sälj din asvtällda bil

Sälj din gamla bil

Kundsupport

Vår blogg

Värderingspolicy

Policy för värdering av bilar
Hejdåbil strävar efter att erbjuda de bästa möjliga tjänsterna för våra kunder. En viktig del av detta arbete innebär att genomföra noggranna och rättvisa värderingar av de bilar vi överväger att köpa.På Hejdåbil är värderingsprocessen mer än bara en snabb bedömning. Det är en noggrann analys som kräver tid och expertis. Vi granskar varje fordon grundligt och jämför det med aktuella marknadsdata för att säkerställa en rättvis och korrekt värdering.

Prioritering av värderingar
Med tanke på det omfattande arbete som krävs för varje värdering, och för att kunna upprätthålla vår höga standard, prioriterar vi värderingar för bilar där vi ser en potential för inköp. Detta innebär att vi endast utför värderingar för de fordon som vi bedömer vara intressanta för vårt lager.

Förståelse för vår policy
Vi förstår att detta kan vara en besvikelse för de som söker en värdering utan intention att sälja till oss. Vår policy är dock nödvändig för att vi ska kunna fokusera våra resurser där de gör mest nytta – på att erbjuda högkvalitativa tjänster till våra köpare och säljare.

Frågor och Kontakt
Om du har en bil som du tror kan vara av intresse för Hejdåbil, eller om du har några frågor gällande vår värderingsprocess, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig och besvara dina frågor.