fbpx

Hejdåbil – Snabb affär

SÄLJ DIN BIL PÅ ETT ÖGONBLICK

X
Om oss

Värdera bil bouppteckning

Vi värderar din bil

Sälj din bil

Sälj defekt bil

Sälja krockad bil

Sälja obesiktad bil

Sälj din asvtällda bil

Sälj din gamla bil

Kundsupport

Vår blogg

Integritetspolicy

Hejdåbil värdesätter din integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa möjliga sätt. Vårt mål är att följa alla tillämpliga lagar och regler för personuppgiftsskydd. Denna policy hjälper dig att förstå vilken typ av information Hejdåbil samlar in och hur den används.

Vi samlar endast in personuppgifter för legitima intressen, såsom att förbättra våra tjänster och skapa nöjdare kunder. Vi delar endast den minsta nödvändiga datan för att säkerställa våra legitima intressen och vi har inget intresse av att dela dina känsliga data. Vi behandlar dina personuppgifter lagligt och inom ramen för vårt legitima företagsintresse.

Om du har några frågor om dina data eller vill ändra eller radera dina uppgifter, vänligen kontakta oss på info@hejdabil.se.

Denna integritetspolicy (“Policy”) beskriver hur Hejdå Bil AB (“Hejdåbil”, “vi”, “oss” eller “vårt”) samlar in, skyddar och använder personuppgifter (“Personuppgifter”) du (“Användare”, “du” eller “din”) kan tillhandahålla på Hejdåbil webbplats och någon av dess produkter eller tjänster (gemensamt, “Webbplats” eller “Tjänster”).

Det är Hejdåbils policy att respektera din integritet när det gäller information vi kan samla in när du använder vår webbplats. Vi har implementerat åtgärder för att säkerställa att din personliga information hanteras på ett säkert, integritetsvänligt och respektfullt sätt.

Vi samlar in personlig information från dig när du använder vår webbplats. Denna information kan inkludera, men är inte begränsad till, ditt namn, telefonnummer, e-postadress och andra kontaktuppgifter. Vi använder denna information för att tillhandahålla och förbättra våra tjänster, för att kontakta dig om din användning av våra tjänster och för att informera dig om andra tjänster och produkter som kan vara av intresse för dig.

Vi kommer inte att dela din personliga information med tredje part, utom i de fall som beskrivs i denna policy eller om vi har fått ditt uttryckliga samtycke att göra det. Vi kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att säkerställa att din personliga information behandlas säkert och i enlighet med denna policy.
Om du har några frågor om denna policy eller om vår behandling av din personliga information, vänligen kontakta oss på info@hejdabil.se.

Vi efterföljer
GDPR

Hejdåbil är engagerade i att skydda och respektera din integritet. Vi följer General Data Protection Regulation (GDPR) genom att implementera lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa en säkerhetsnivå för personuppgifter som är lämplig för riskerna.

Vi samlar in och behandlar personuppgifter på ett lagligt sätt, med ditt samtycke eller där det finns en kontraktsförpliktelse. Vi ser till att samtycket är fritt givet, specifikt, informerat och entydigt. Detta innebär att individer måste ha ett genuint fritt val när det gäller om de godkänner behandlingen av sina personuppgifter; de behöver tillräcklig information så att de kan förstå vilka data som behandlas, för vilket syfte och hur detta görs; och de måste kunna fritt dra tillbaka sitt samtycke (utan några negativa konsekvenser) om de ändrar sig senare.

Vi behandlar endast personuppgifter som är nödvändiga för varje specifikt ändamål. Detta gäller mängden data, omfattningen av behandlingen, lagringsbegränsningen och dess tillgänglighet. Vi håller individers personuppgifter korrekta och uppdaterade.
Vi informerar individer om hur och för vilka ändamål deras personuppgifter kan behandlas. Vi kontrollerar om vi har en lämplig rättslig grund för behandlingen av personuppgifter. Om vi avser att förlita oss på individers samtycke, ber vi om deras samtycke innan vi behandlar deras personuppgifter.

Vi ser till att individers personuppgifter hanteras på ett säkert sätt. Vi har implementerat åtgärder för att säkerställa att din personliga information hanteras på ett säkert, integritetsvänligt och respektfullt sätt.

Om du har några frågor om denna policy eller om vår behandling av din personliga information, vänligen kontakta oss på info@hejdabil.se.

Du har rätten att bestämma över din data

Som EU-medborgare har du en rad rättigheter när det gäller din personliga data enligt General Data Protection Regulation (GDPR). Dessa rättigheter inkluderar:

  1. Rätten att bli informerad: Du har rätt att få klar och tydlig information om hur dina data behandlas, vem som behandlar den och i vilket syfte.
  2. Rätten till åtkomst: Du har rätt att begära en kopia av all personlig information som ett företag har om dig.
  3. Rätten till rättelse: Om du anser att den personliga information som ett företag har om dig är felaktig eller ofullständig, har du rätt att begära att den korrigeras.
  4. Rätten att bli glömd: I vissa fall kan du begära att dina personuppgifter raderas. Detta är inte en absolut rättighet och gäller endast i vissa omständigheter.
  5. Rätten att begränsa behandling: Du har rätt att begära att behandlingen av dina personuppgifter begränsas. Detta innebär att företaget kan fortsätta att lagra din information, men inte använda eller bearbeta den.
  6. Rätten till dataportabilitet: Du har rätt att begära att dina personuppgifter överförs direkt från ett företag till ett annat, där det är tekniskt möjligt.
  7. Rätten att invända: Du har rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter i vissa omständigheter.
  8. Rättigheter i relation till automatiserat beslutsfattande och profilering: Du har rätt att inte bli föremål för ett beslut baserat enbart på automatiserad behandling, inklusive profilering, som har rättsliga effekter för dig eller på liknande sätt påverkar dig i stor utsträckning.

 

Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss på info@hejdabil.se.

Integritetsskyddsmyn
digheten IMY

Integritetsskyddsmyndigheten (IMY) är den svenska myndighet som ansvarar för att skydda dina personuppgifter. IMY:s uppdrag är att säkerställa att dina personuppgifter, såsom information om din hälsa och ekonomi, hanteras korrekt och inte hamnar i orätta händer.

IMY arbetar för att säkerställa att alla organisationer, inklusive Hejdåbil, följer reglerna för dataskydd och respekterar dina rättigheter som individ. Detta innebär att IMY kan utföra inspektioner och utredningar för att säkerställa att vi följer reglerna.

Om du har några frågor eller bekymmer om hur dina personuppgifter hanteras, kan du kontakta IMY för råd och vägledning. Du har också rätt att lämna in ett klagomål till IMY om du anser att dina personuppgifter har hanterats på ett sätt som strider mot dataskyddsreglerna.

För mer information om IMY och dina rättigheter, besök
IMY:s webbplats eller kontakta dem direkt.

Slutord

Som kund hos Hejdåbil har du full kontroll över din personliga information och hur den används. Vi strävar efter att skydda din integritet och följer strikta riktlinjer för dataskydd i enlighet med General Data Protection Regulation (GDPR).

Vi samlar endast in och använder din personliga information när det är nödvändigt för att tillhandahålla våra tjänster, förbättra din upplevelse och uppfylla våra lagliga skyldigheter. Vi delar aldrig din information med tredje part utan ditt uttryckliga samtycke och vi lagrar din information på ett säkert sätt för att skydda den mot obehörig åtkomst.

Om du har några frågor om hur vi hanterar din personliga information eller om du vill utöva dina rättigheter enligt GDPR, vänligen kontakta oss på info@hejdabil.se.

För mer information om dataskydd och integritet, rekommenderar vi att du läser “Little Book of Privacy“.

Fille227
Fille227
2024-05-13
Väldigt trevligt bemötande,seriöst och gick väldigt snabbt. Kan starkt rekommendera!
A . N
A . N
2024-04-22
Snabbaste och smidigaste bilaffären jag varit med om!
Paula Adriasola
Paula Adriasola
2024-04-12
Personalen var jättetrevlig och förklarade hela processen. Min man som inte talar så mycket svenska fick prata med personalen även på spanska för att känna säker. Pengarna på kontot på bara några min och bilen hämtades några timmar senare! Rekommenderar verkligen!
Elisabeth G Linnanheimo
Elisabeth G Linnanheimo
2024-04-07
Tydlig, trevlig och bra kontakt med säljarna. Lätt och enkelt att göra affär.Tar sig tid att svara på frågor i denna djungel av bilhandlare.
Emelie Karlsson
Emelie Karlsson
2024-03-25
Jenny Åkeson
Jenny Åkeson
2024-03-12
Trevligt bemötande, hjälpsamma och snabb affär!
Milly Dre
Milly Dre
2024-03-07
Snabbt, enkelt, lyhörd kommunikation och ärliga affärer. Rekommendation!
Daniel Jutegard
Daniel Jutegard
2024-03-02
Konrad Persson
Konrad Persson
2024-02-28
Att göra affärer med Maria och Khalil på hejdåbil är en helt fantastisk upplevelse! Dedikeringen till kundnöjdhet är beaktansvärd! Grattis till 200 nöjda kundrecensioner här på Google!
Cimon Lampa
Cimon Lampa
2024-02-23
Wow! Vilket trevligt företag och smidig tjänst. Jag är supernöjd med försäljningen.
Patrik
Patrik
2024-02-22
Snabbt, proffsigt o smidigt o toppen bemötande av Khalil, bara positivt 😄👍
Jimmy F
Jimmy F
2024-02-21
Smidigare än förväntat!!!
Mattias Kling
Mattias Kling
2024-02-19
Oväntat smidigt. Betalning via Swish, ägarbyte över telefon, och bilen upphämtad två dagar senare. Precis så enkelt som det alltid borde vara.
Yesliani Meneses
Yesliani Meneses
2024-02-15
Mycket bra!
Emma Wiklund
Emma Wiklund
2024-02-09
Angela Hansson
Angela Hansson
2024-02-07
Enkelt
Tina Nyström
Tina Nyström
2024-02-06
Otroligt trevliga och snabba och jag rekommenderar Hejdåbil till alla som vill bli av med sin bil snabbt och enkelt.
Marie Ericsson
Marie Ericsson
2024-02-05
Nick Mac
Nick Mac
2024-02-01
Anders Stridh
Anders Stridh
2024-01-31
mikael noren
mikael noren
2024-01-29
Mycket bra och snabb service
Magela Olsson
Magela Olsson
2024-01-25
Niklas
Niklas
2024-01-23
Allt gick så jäkla fort och smidigt. Blev av med åbäket och fick lite fickpengar på kuppen. Kan varmt rekommendera till alla.
Humberto Mamani
Humberto Mamani
2024-01-23
Sophia Stenberg
Sophia Stenberg
2024-01-19
Väldigt nöjd med affären. Snabb betalning och allt gick väldigt smidigt.Rekommenderar detta bolag skarpt
Marie Edström
Marie Edström
2024-01-19
En väldigt smidig och snabb affär, där Hejdåbil både var trevliga, tillmötesgående och serviceminded genom hela processen. Rekommenderar dem starkt!
Johan Kämpe
Johan Kämpe
2024-01-16
Jean Paul
Jean Paul
2024-01-13
Sam Juhler
Sam Juhler
2024-01-13
Annika Belfrage
Annika Belfrage
2024-01-11
Mycket smidigt. Sålde gammal bil som underkänts på besiktningen. Snabb betalning och administration. Hämtade bilen inom två dagar. Trevliga och pålitliga.
Lars Tedenborg
Lars Tedenborg
2024-01-09
Johan Wing
Johan Wing
2024-01-06
Snabbt, smidigt och seriöst. Hjälpte min mamma att sälja hennes bil. Betalning för bilen direkt via Swish efter överenskommet pris och sedan hämtades bilen inom två timmar. Rekommenderas👍🏻.
Hussein Hassan
Hussein Hassan
2024-01-06
Marie Dehlén
Marie Dehlén
2023-12-29
Snabbt smidigt och enkelt! Kan rekommenderas.
Felix Persson
Felix Persson
2023-12-21
Kent Svensson
Kent Svensson
2023-12-04
Rickard Persson
Rickard Persson
2023-12-03
Kim Reg
Kim Reg
2023-12-01
liam kim
liam kim
2023-11-24
Det är bra att insättningar görs snabbt och de kommer för avhämtning.
Rasmus Persson
Rasmus Persson
2023-11-23
Kan rekommendera.Inga konstigheter, går att lita på!Sålde bilen idag & den hämtas upp på lördag av deras transport, smidigt o enkelt!
Shanan Mohanad
Shanan Mohanad
2023-11-23
Sålde min bil idag, smidigt o bra, hämtas upp redan om 2 dagar.Klockren affär!Tack för hjälpen// Rasmus
Therese Martell
Therese Martell
2023-11-23
Snabbt och smidigt!
Nils Löwenspets
Nils Löwenspets
2023-11-18
Supersnabbt och smidigt.
Daniel N
Daniel N
2023-11-17
Emma Eriksson
Emma Eriksson
2023-11-15
Smidigt, snabb återkoppling och supertrevliga att prata med!
Chaos Gnu
Chaos Gnu
2023-11-14
Bra och snabba!Rättvis värdering
×
js_loader