fbpx

Hejdåbil – Snabb affär

SÄLJ DIN BIL PÅ ETT ÖGONBLICK

X
Om oss

Värdera bil bouppteckning

Vi värderar din bil

Sälj din bil

Sälj defekt bil

Sälja krockad bil

Sälja obesiktad bil

Sälj din asvtällda bil

Sälj din gamla bil

Kundsupport

Vår blogg

Värdera bil bouppteckning

Sälja Bil från Dödsbo

3 enkla steg

Att hantera ett dödsbo är en komplex process. En av de viktigaste aspekterna är att ta hand om ägarens tillhörigheter – inklusive fordon såsom bilar. Vi på Hejdåbil erbjuder en enkel och pålitlig tjänst för värdering och försäljning vid bouppteckning och dödsbo.

Värdera bil bouppteckning - Steg 1 - Värdering

Steg 1

Få Bilen Värderad -
Enkelt och Rättvist

För den som ansvarar för bouppteckningen är det viktigt att förstå värdet på alla tillgångar – inklusive bilen. Detta med att värdera bilar är vad vi på Hejdåbil kan hjälpa till med.

Vår värdering av bilen är grundlig och tar hänsyn till alla faktorer som påverkar dess värde. Detta inkluderar bilens märke, modell, skick, försäkring och registreringsnummer. En korrekt värdering är avgörande, speciellt om det finns skulder eller andra ekonomiska aspekter som dödsbodelägare och arvingar måste hantera. 

Vår process säkerställer att du får en rättvis uppskattning av bilens värde samt ett köplöfte för att smidigt kunna gå vidare med arvskiftet.

Värdera bil bouppteckning - Steg 2 - Försäljning

Steg 2

Inget tvång - Du
bestämmer

Efter värderingen, har du full frihet att bestämma nästa steg. Om du väljer att gå vidare med försäljningen av fordonet, kan vi på Hejdåbil ta hand om alla detaljer kring köp och försäljning.

Det finns ingen förpliktelse att sälja bilen hos oss. Vi respekterar ditt beslut oavsett om du väljer att sälja bilar från dödsboet till oss eller inte.

Vår prioritet är nöjda kunder och att förenkla förrättningen för dig och se till att du är nöjd med varje steg i processen.

Värdera bil bouppteckning - Steg 3 - Upphämtning

Steg 3

Vid försäljning så hämtar
vi bilen på plats

När du har beslutat att sälja bilen genom Hejdåbil, kommer vi och hämtar bilen direkt där den står. Detta gör processen väldigt smidig för alla inblandade. Du behöver inte oroa dig för transport eller logistik. Dessutom, när det gäller betalningen, är det lika enkelt. Vi erbjuder betalning med direkt banköverföring eller Swish, vilket gör hela försäljningsprocessen snabb och problemfri för den som sköter bouppteckningen.

  Alla uppgifter hanteras i enlighet med GDPR

  Att ta hand om en avliden persons tillhörigheter, inklusive fordon, kan vara en utmaning. Men vi på Hejdåbil är här för att åtminstone göra denna del av hanteringen av dödsboet så enkel och stressfri som möjligt, utan kostnad eller förpliktelser. Kontakta oss för att få hjälp och information.

  Fyll i formuläret:
  Värdera bil
  bouppteckning

   Att ta hand om en avliden persons tillhörigheter, inklusive fordon, kan vara en utmaning. Men vi på Hejdåbil är här för att åtminstone göra denna del av hanteringen av dödsboet så enkel och stressfri som möjligt, utan kostnad eller förpliktelser. Kontakta oss för att få hjälp och information.

   Vanliga frågor som vi får när det kommer till att värdera bilar vid bouppteckning

   Bil och Bouppteckning - Två personer som funderar över hur man går tillväga när gäller att få sin bil värderad inför en bouppteckning.

   Att sälja en bil från ett dödsbo kan såklart väcka många frågor och det är helt naturligt att känna en viss osäkerhet kring processen – särskilt när det kommer till försäljning. Vi på Hejdåbil förstår detta och vill göra det så enkelt och klart som möjligt för dig.

   Här nedan svarar vi på de vanligaste frågorna som vi får när det handlar om att värdera bilar vid bouppteckning – Med målsättningen att ge dig tydliga och begripliga svar så du kan känna dig trygg.

   När vi på Hejdåbil värderar en bil som en del av en bouppteckning, tar vi hänsyn till flera faktorer för att ge dig den mest rättvisa och korrekta värderingen. Här är hur ålder, skick och miljöförhållanden spelar in:

   1. Ålder: En bils ålder är en viktig faktor. Generellt sett, ju äldre en bil är, desto lägre kan dess värde vara. Men detta är inte alltid fallet. Vissa äldre bilar, särskilt klassiska eller sällsynta modeller, kan ha ett högre värde.
   2. Skick: Skicket på bilen spelar en stor roll. En bil som är väl underhållen, med en ren interiör och utan större skador, kommer sannolikt att ha ett högre värde. Omvänt, om en bil har många repor, bucklor eller tekniska problem, kan detta minska dess värde.
   3. Miljöförhållanden: Var bilen har använts och förvarats kan också påverka dess värde. Till exempel kan bilar som använts och förvarats i miljöer med hårdare klimat eller hög luftfuktighet visa mer slitage, vilket kan påverka deras värde.

    

   Du behöver dock inte tänka på dessa frågor om du vänder dig till oss på Hejdåbil. Vi hjälper dig att ta ett informerat beslut vid försäljning av bilen från dödsboet. Vi på Hejdåbil ser till helheten och ger dig en värdering som speglar bilens verkliga marknadsvärde – utan krångel med tveksamma bilhandlare eller oseriösa köpare på blocket.

   Detta är en viktig och vanlig fråga. Svaret är att det är inte möjligt att sälja bilen innan bouppteckningen är klar. Bouppteckningen är en juridisk process där alla tillgångar och skulder i dödsboet registreras och värderas. Bilen måste vara en del av denna registrering och värdering.

   “Det är inte att rekommendera att sälja egendom innan en bouppteckning har upprättats.” – Familjens Jurist

   Att få en värdering av bilen innan bouppteckningen är färdig däremot är inte bara möjligt, utan också rekommenderat. En professionell värdering från Hejdåbil kan hjälpa till att ge en klar bild av bilens marknadsvärde, vilket är en viktig del av bouppteckningsprocessen. Denna information kan underlätta och påskynda arbetet med bouppteckningen.

   För mer detaljerad information har vi skrivit en artikel på vår blogg om denna process. Där går vi igenom vad man behöver veta om att sälja en bil från ett dödsbo. Artikeln är enkel att förstå och ger praktiska råd för att navigera i denna situation.

   Vi på Hejdåbil är här för att hjälpa dig genom varje steg, från värdering till försäljning, när det är juridiskt möjligt att göra så.

   Mattias Jurinic
   Mattias Jurinic
   2024-06-10
   Utmärkt service, trevlig personal, snabb affär och ett pris för bilen som jag var nöjd med.
   Mat Vib
   Mat Vib
   2024-06-10
   Lennart Sönnerås
   Lennart Sönnerås
   2024-06-06
   Snabb o enkelt att sälja via dem. Helt nöjd!
   Fille227
   Fille227
   2024-05-13
   Väldigt trevligt bemötande,seriöst och gick väldigt snabbt. Kan starkt rekommendera!
   A . N
   A . N
   2024-04-22
   Snabbaste och smidigaste bilaffären jag varit med om!
   Paula Adriasola
   Paula Adriasola
   2024-04-12
   Personalen var jättetrevlig och förklarade hela processen. Min man som inte talar så mycket svenska fick prata med personalen även på spanska för att känna säker. Pengarna på kontot på bara några min och bilen hämtades några timmar senare! Rekommenderar verkligen!
   Elisabeth G Linnanheimo
   Elisabeth G Linnanheimo
   2024-04-07
   Tydlig, trevlig och bra kontakt med säljarna. Lätt och enkelt att göra affär.Tar sig tid att svara på frågor i denna djungel av bilhandlare.
   Emelie Karlsson
   Emelie Karlsson
   2024-03-25
   Jenny Åkeson
   Jenny Åkeson
   2024-03-12
   Trevligt bemötande, hjälpsamma och snabb affär!
   Milly Dre
   Milly Dre
   2024-03-07
   Snabbt, enkelt, lyhörd kommunikation och ärliga affärer. Rekommendation!
   Daniel Jutegard
   Daniel Jutegard
   2024-03-02
   Konrad Persson
   Konrad Persson
   2024-02-28
   Att göra affärer med Maria och Khalil på hejdåbil är en helt fantastisk upplevelse! Dedikeringen till kundnöjdhet är beaktansvärd! Grattis till 200 nöjda kundrecensioner här på Google!
   Cimon Lampa
   Cimon Lampa
   2024-02-23
   Wow! Vilket trevligt företag och smidig tjänst. Jag är supernöjd med försäljningen.
   Patrik
   Patrik
   2024-02-22
   Snabbt, proffsigt o smidigt o toppen bemötande av Khalil, bara positivt 😄👍
   Jimmy F
   Jimmy F
   2024-02-21
   Smidigare än förväntat!!!
   Mattias Kling
   Mattias Kling
   2024-02-19
   Oväntat smidigt. Betalning via Swish, ägarbyte över telefon, och bilen upphämtad två dagar senare. Precis så enkelt som det alltid borde vara.
   Yesliani Meneses
   Yesliani Meneses
   2024-02-15
   Mycket bra!
   Emma Wiklund
   Emma Wiklund
   2024-02-09
   Angela Hansson
   Angela Hansson
   2024-02-07
   Enkelt
   Tina Nyström
   Tina Nyström
   2024-02-06
   Otroligt trevliga och snabba och jag rekommenderar Hejdåbil till alla som vill bli av med sin bil snabbt och enkelt.
   Marie Ericsson
   Marie Ericsson
   2024-02-05
   Nick Mac
   Nick Mac
   2024-02-01
   Anders Stridh
   Anders Stridh
   2024-01-31
   mikael noren
   mikael noren
   2024-01-29
   Mycket bra och snabb service
   Magela Olsson
   Magela Olsson
   2024-01-25
   Niklas
   Niklas
   2024-01-23
   Allt gick så jäkla fort och smidigt. Blev av med åbäket och fick lite fickpengar på kuppen. Kan varmt rekommendera till alla.
   Humberto Mamani
   Humberto Mamani
   2024-01-23
   Sophia Stenberg
   Sophia Stenberg
   2024-01-19
   Väldigt nöjd med affären. Snabb betalning och allt gick väldigt smidigt.Rekommenderar detta bolag skarpt
   Marie Edström
   Marie Edström
   2024-01-19
   En väldigt smidig och snabb affär, där Hejdåbil både var trevliga, tillmötesgående och serviceminded genom hela processen. Rekommenderar dem starkt!
   Johan Kämpe
   Johan Kämpe
   2024-01-16
   Jean Paul
   Jean Paul
   2024-01-13
   Sam Juhler
   Sam Juhler
   2024-01-13
   Annika Belfrage
   Annika Belfrage
   2024-01-11
   Mycket smidigt. Sålde gammal bil som underkänts på besiktningen. Snabb betalning och administration. Hämtade bilen inom två dagar. Trevliga och pålitliga.
   Lars Tedenborg
   Lars Tedenborg
   2024-01-09
   Johan Wing
   Johan Wing
   2024-01-06
   Snabbt, smidigt och seriöst. Hjälpte min mamma att sälja hennes bil. Betalning för bilen direkt via Swish efter överenskommet pris och sedan hämtades bilen inom två timmar. Rekommenderas👍🏻.
   Hussein Hassan
   Hussein Hassan
   2024-01-06
   Marie Dehlén
   Marie Dehlén
   2023-12-29
   Snabbt smidigt och enkelt! Kan rekommenderas.
   Felix Persson
   Felix Persson
   2023-12-21
   Kent Svensson
   Kent Svensson
   2023-12-04
   Rickard Persson
   Rickard Persson
   2023-12-03
   Kim Reg
   Kim Reg
   2023-12-01
   liam kim
   liam kim
   2023-11-24
   Det är bra att insättningar görs snabbt och de kommer för avhämtning.
   Rasmus Persson
   Rasmus Persson
   2023-11-23
   Kan rekommendera.Inga konstigheter, går att lita på!Sålde bilen idag & den hämtas upp på lördag av deras transport, smidigt o enkelt!
   Shanan Mohanad
   Shanan Mohanad
   2023-11-23
   Sålde min bil idag, smidigt o bra, hämtas upp redan om 2 dagar.Klockren affär!Tack för hjälpen// Rasmus
   Therese Martell
   Therese Martell
   2023-11-23
   Snabbt och smidigt!
   Nils Löwenspets
   Nils Löwenspets
   2023-11-18
   Supersnabbt och smidigt.
   ×
   js_loader