fbpx

Hejdåbil – Snabb affĂ€r

SÄLJ DIN BIL PÅ ETT ÖGONBLICK

X
Om oss

VĂ€rdera bil bouppteckning

Vi vÀrderar din bil

SĂ€lj din bil

SĂ€lj defekt bil

SĂ€lja krockad bil

SĂ€lja obesiktad bil

SÀlj din avstÀllda bil

SĂ€lj din gamla bil

Kundsupport

VĂ„r blogg

Billekar för smÄ, Àldre och nÀstan vuxna barn

Att Äka pÄ en lÄng bilresa kan vara en fantastisk upplevelse, fylld med nya vyer och Àventyr. Men det kan ocksÄ innebÀra lÄnga timmar av sittande, vilket kan vara utmanande, sÀrskilt för barn. DÀrför Àr det bra att ha nÄgra roliga billekar redo för att hÄlla alla underhÄllna och göra resan trevligare. HÀr Àr nÄgra jÀttebra tips pÄ lekar som passar olika Äldersgrupper och som gör resan roligare för alla.

SÀlja bilen med HejdÄbil

Att sÀlja din bil med HejdÄbil Àr snabbt och enkelt, oavsett om den Àr defekt, krockad eller avstÀlld. Vi erbjuder en kostnadsfri vÀrdering och hÀmtning över hela Sverige, och betalningen fÄr du direkt via Swish eller banköverföring. SÀlj din bil smidigt och bekvÀmt med oss pÄ HejdÄbil.

Billekar för smÄ barn (passar bÀst upp till 6 Är)

Billekar - Bilbingo -En familj sitter i sin bil, illustration av en Àng med kyrka och kossor och en liten brevlÄda

Bilbingo

Skapa bingokort med bilder pÄ vanliga saker man kan se lÀngs vÀgen, som en röd bil, en cykel, ett trafikljus eller en polisbil. NÀr barnen ser en av sakerna ropar de ut den och kryssar för den pÄ sitt kort. Den som först fÄr en rad vinner ett poÀng!

Bilbingo-bricka-generator

Tips: Ta ett screenshot pÄ mobilen och rita pÄ bilden med de inbyggda verktygen (PÄ iPhone heter det Markup).

Jag ser nÄgot (I spy)

En person sÀger "Jag ser nÄgot som Àr..." och beskriver nÄgot de ser utanför bilen, exempelvis "Jag ser nÄgot som Àr grönt". De andra i bilen ska gissa vad det Àr. Denna lek trÀnar barnens observatörsförmÄga och hÄller dem engagerade i vad som hÀnder utanför bilen.

FĂ€rgleken

VÀlj en fÀrg och försök hitta sÄ mÄnga saker som möjligt med den fÀrgen lÀngs vÀgen. Den som hittar flest saker vinner. Denna enkla lek hjÀlper smÄ barn att lÀra sig fÀrger och hÄlla sig uppmÀrksamma.

Billekar för barn (7-12 Är)

Pojke tittar glatt ut genom ett bilfönster pÄ sommaren

20 frÄgor

En person tÀnker pÄ ett föremÄl, person eller plats och de andra fÄr stÀlla upp till 20 ja-eller-nej-frÄgor för att lista ut vad det Àr. Den som gissar rÀtt flest gÄnger vinner. Denna lek Àr perfekt för att stimulera barns tÀnkande och kreativitet.

NummerplÄtsspelet

VÀlj en nummerplÄt pÄ en bil ni ser och försök skapa en mening med bokstÀverna och siffrorna pÄ nummerplÄten. Till exempel, om ni ser en nummerplÄt med "ABC 123", kan meningen vara "Alla Barn Cyklade 1 2 3". En annan variant Àr att vÀlja en fÀrg pÄ bil och sedan lÀgga ihop siffrorna pÄ nummerplÄten genom addition och multiplikation för att fÄ sÄ högt nummer totalt som möjligt under 30 minuter. Den som fÄr högst poÀng vinner!

Alfabetsspelet

A för Alligator, B för björn

VÀlj ett tema, som djur eller bilmÀrken, och gÄ igenom alfabetet dÀr varje person turas om att sÀga ett ord som börjar med nÀsta bokstav. Till exempel, "A för Alligator", "B för Björn", och sÄ vidare. Detta Àr ett bra sÀtt att förbÀttra barnens ordförrÄd och hÄlla dem sysselsatta.

RĂ€kneleken

VÀlj en kategori, som till exempel bilmÀrken eller stÀder, och försök se hur mÄnga ni kan rÀkna upp. Varje person sÀger ett svar i turordning. Den som inte kan komma pÄ ett nytt ord Äker ut ur leken tills en vinnare kvarstÄr. Denna tÀvling hÄller barnen engagerade och kan bli ganska intensiv.

Filmcitatleken

En person sÀger ett kÀnt citat frÄn en film, och de andra ska gissa vilken film det kommer ifrÄn. Den som gissar rÀtt flest gÄnger vinner. Detta Àr en rolig lek som lÄter barnen visa upp sin filmkunskap.

Billekar för tonÄringar och vuxna

Musikquiz

En person spelar ett kort klipp frÄn en lÄt och de andra i bilen ska gissa lÄten och/eller artisten. Den som gissar rÀtt flest gÄnger vinner. Detta Àr en rolig och enkel lek som kan bli ganska tÀvlingsinriktad.

Ordkedja

Starta med ett ord, och nÀsta person mÄste sÀga ett ord som börjar med den sista bokstaven i det första ordet. FortsÀtt tills nÄgon inte kan komma pÄ ett nytt ord. Denna lek trÀnar bÄde kreativitet och ordförrÄd.

HistorieberÀttande

Börja med en mening som "Det var en gĂ„ng en resa
" och lĂ„t varje person i bilen lĂ€gga till en mening i berĂ€ttelsen. Detta kan leda till roliga och kreativa historier och hĂ„lla alla i bilen engagerade.

Packa bilen och ge dig ut
pÄ en roadtrip i Sverige!

Mer lÀsning: En bilresa genom Sverige kan ta dig frÄn djupa skogar till glittrande sjöar, frÄn vilda bergslandskap till pittoreska kustlinjer. Oavsett om du Àr en inbiten Àventyrare eller bara söker en paus frÄn vardagen, har vi listat nÄgra tips pÄ de mest minnesvÀrda destinationerna för din nÀsta svenska roadtrip.

Billekar för vuxna

Bil karaoke

Skapa en spellista med era favoritlÄtar och sjung med. Ni kan Àven ge poÀng för bÀsta framtrÀdande eller mest engagerade sÄng. Detta Àr ett fantastiskt sÀtt att höja stÀmningen och ha kul tillsammans.

đŸŽ¶ Karaoke i bilen – Spotofy playlist by linnesoder

20 frÄgor

En person tÀnker pÄ ett föremÄl, person eller plats och de andra fÄr stÀlla upp till 20 ja-eller-nej-frÄgor för att lista ut vad det Àr. Den som gissar rÀtt flest gÄnger vinner. Denna lek Àr enkel men kan bli riktigt klurig och underhÄllande.

Gissa ljudet

Spela in olika ljud frÄn vardagen innan resan och lÄt de andra gissa vad det Àr för ljud. Den som gissar rÀtt flest gÄnger vinner. Detta Àr en utmanande och rolig lek som kan skapa mÄnga skratt.

Mikael Ekström
Mikael Ekström
2024-09-04
SÄ otroligt smidigt, trevlig kille gav mig ett riktigt bra pris pÄ bilen pengar pÄ kontot pÄ direkten, kommer att anvÀnda dom fler gÄnger
Niklas Eriksson
Niklas Eriksson
2024-08-26
Otroligt smidigt att bli av med bilen!
Sebastian Ludzik
Sebastian Ludzik
2024-08-22
Brukar aldrig lÀmna nÄgon recension men var tvungen att göra det denna gÄng! Efter kontakt var pengarna pÄ kontot och Àgarbytet gjort direkt :) HÀmtning av bil dagen efter. STORT TACK till Kalle och HejdÄbil, Rekommenderar starkt!
Annelie S
Annelie S
2024-08-19
Kunde inte bli smidigare att göra en mycket bra bilaffÀr Àn sÄ hÀr!Skickade in nÄgra bilder samt regnumret och sen tog det inte lÄng stund innan svaret frÄn Kalle kom och det var ett mycket bra pris, betydligt högre Àn mÄnga andra kommit med sÄ det var ingen tvekan utan det blev affÀr.Hann knappt avsluta samtalet innan bÄde pengarna och avtalet kom och allt var i sin ordning.Rekommenderar verkligen detta företaget om ni ska sÀlja er bil!
Andreas Wohlers
Andreas Wohlers
2024-08-17
Snabbt löst via telefon med försĂ€ljningen och pengarna via Swish direkt. Rimligt betalt för bilenDet som drar ner till en ”svag” 4:a Ă€r att hĂ€mtningen tog 1 mĂ„nad med flera planerade tillfĂ€llen nĂ€r ingen dök upp.Visst Ă€r det semestertider men Ă€ndĂ„ ett underbetyg
Adrian Lopez
Adrian Lopez
2024-08-07
AlltsÄ wow, vilken service.Fick hjÀlp direkt efter att jag har lÀmnat in en intresseanmÀlan, fick en rimligt pris för min bil och tack vare kalle kunde vi genomföra köpet! Rekommenderar starkt!
Lackan
Lackan
2024-07-24
Mikael Högberg
Mikael Högberg
2024-07-24
Tack för en smidig affÀr allt funkade bra och snabbt!
Daniel Cuervo
Daniel Cuervo
2024-07-08
They are the best. They bought my car in a fair price and faster than a blink of an eye!.
Tony Andersson
Tony Andersson
2024-07-02
Snabba, proffsiga och trevliga!
Emilienne Ronzier-Joly
Emilienne Ronzier-Joly
2024-06-19
SÄlde min bil med defekt motor och allt gick snabbt och smidigt. Trevligt bemötande och trygg affÀr.
Mat Vib
Mat Vib
2024-06-10
Lennart SönnerÄs
Lennart SönnerÄs
2024-06-06
Snabb o enkelt att sÀlja via dem. Helt nöjd!
Fille227
Fille227
2024-05-13
VÀldigt trevligt bemötande,seriöst och gick vÀldigt snabbt. Kan starkt rekommendera!
A . N
A . N
2024-04-22
Snabbaste och smidigaste bilaffÀren jag varit med om!
Paula Adriasola
Paula Adriasola
2024-04-12
Personalen var jÀttetrevlig och förklarade hela processen. Min man som inte talar sÄ mycket svenska fick prata med personalen Àven pÄ spanska för att kÀnna sÀker. Pengarna pÄ kontot pÄ bara nÄgra min och bilen hÀmtades nÄgra timmar senare! Rekommenderar verkligen!
Elisabeth G Linnanheimo
Elisabeth G Linnanheimo
2024-04-07
Tydlig, trevlig och bra kontakt med sÀljarna. LÀtt och enkelt att göra affÀr.Tar sig tid att svara pÄ frÄgor i denna djungel av bilhandlare.
Emelie Karlsson
Emelie Karlsson
2024-03-25
Jenny Åkeson
Jenny Åkeson
2024-03-12
Trevligt bemötande, hjÀlpsamma och snabb affÀr!
Milly Dre
Milly Dre
2024-03-07
Snabbt, enkelt, lyhörd kommunikation och Àrliga affÀrer. Rekommendation!
Daniel Jutegard
Daniel Jutegard
2024-03-02
Cimon Lampa
Cimon Lampa
2024-02-23
Wow! Vilket trevligt företag och smidig tjÀnst. Jag Àr supernöjd med försÀljningen.
Patrik
Patrik
2024-02-22
Snabbt, proffsigt o smidigt o toppen bemötande av Khalil, bara positivt 😄👍
Jimmy F
Jimmy F
2024-02-21
Smidigare Àn förvÀntat!!!
Mattias Kling
Mattias Kling
2024-02-19
OvÀntat smidigt. Betalning via Swish, Àgarbyte över telefon, och bilen upphÀmtad tvÄ dagar senare. Precis sÄ enkelt som det alltid borde vara.
Yesliani Meneses
Yesliani Meneses
2024-02-15
Mycket bra!
Emma Wiklund
Emma Wiklund
2024-02-09
Angela Hansson
Angela Hansson
2024-02-07
Enkelt
Tina Nyström
Tina Nyström
2024-02-06
Otroligt trevliga och snabba och jag rekommenderar HejdÄbil till alla som vill bli av med sin bil snabbt och enkelt.
Marie Ericsson
Marie Ericsson
2024-02-05
Nick Mac
Nick Mac
2024-02-01
Anders Stridh
Anders Stridh
2024-01-31
mikael noren
mikael noren
2024-01-29
Mycket bra och snabb service
Magela Olsson
Magela Olsson
2024-01-25
Niklas
Niklas
2024-01-23
Allt gick sÄ jÀkla fort och smidigt. Blev av med ÄbÀket och fick lite fickpengar pÄ kuppen. Kan varmt rekommendera till alla.
Humberto Mamani
Humberto Mamani
2024-01-23
Sophia Stenberg
Sophia Stenberg
2024-01-19
VÀldigt nöjd med affÀren. Snabb betalning och allt gick vÀldigt smidigt.Rekommenderar detta bolag skarpt
Marie Edström
Marie Edström
2024-01-19
En vÀldigt smidig och snabb affÀr, dÀr HejdÄbil bÄde var trevliga, tillmötesgÄende och serviceminded genom hela processen. Rekommenderar dem starkt!
Johan KĂ€mpe
Johan KĂ€mpe
2024-01-16
Jean Paul
Jean Paul
2024-01-13
Sam Juhler
Sam Juhler
2024-01-13
Annika Belfrage
Annika Belfrage
2024-01-11
Mycket smidigt. SÄlde gammal bil som underkÀnts pÄ besiktningen. Snabb betalning och administration. HÀmtade bilen inom tvÄ dagar. Trevliga och pÄlitliga.
Lars Tedenborg
Lars Tedenborg
2024-01-09
Johan Wing
Johan Wing
2024-01-06
Snabbt, smidigt och seriöst. HjĂ€lpte min mamma att sĂ€lja hennes bil. Betalning för bilen direkt via Swish efter överenskommet pris och sedan hĂ€mtades bilen inom tvĂ„ timmar. Rekommenderas👍🏻.
Hussein Hassan
Hussein Hassan
2024-01-06
×
js_loader
Mikael Ekström
Mikael Ekström
2024-09-04
SÄ otroligt smidigt, trevlig kille gav mig ett riktigt bra pris pÄ bilen pengar pÄ kontot pÄ direkten, kommer att anvÀnda dom fler gÄnger
Niklas Eriksson
Niklas Eriksson
2024-08-26
Otroligt smidigt att bli av med bilen!
Sebastian Ludzik
Sebastian Ludzik
2024-08-22
Brukar aldrig lÀmna nÄgon recension men var tvungen att göra det denna gÄng! Efter kontakt var pengarna pÄ kontot och Àgarbytet gjort direkt :) HÀmtning av bil dagen efter. STORT TACK till Kalle och HejdÄbil, Rekommenderar starkt!
Annelie S
Annelie S
2024-08-19
Kunde inte bli smidigare att göra en mycket bra bilaffÀr Àn sÄ hÀr!Skickade in nÄgra bilder samt regnumret och sen tog det inte lÄng stund innan svaret frÄn Kalle kom och det var ett mycket bra pris, betydligt högre Àn mÄnga andra kommit med sÄ det var ingen tvekan utan det blev affÀr.Hann knappt avsluta samtalet innan bÄde pengarna och avtalet kom och allt var i sin ordning.Rekommenderar verkligen detta företaget om ni ska sÀlja er bil!
Andreas Wohlers
Andreas Wohlers
2024-08-17
Snabbt löst via telefon med försĂ€ljningen och pengarna via Swish direkt. Rimligt betalt för bilenDet som drar ner till en ”svag” 4:a Ă€r att hĂ€mtningen tog 1 mĂ„nad med flera planerade tillfĂ€llen nĂ€r ingen dök upp.Visst Ă€r det semestertider men Ă€ndĂ„ ett underbetyg
Adrian Lopez
Adrian Lopez
2024-08-07
AlltsÄ wow, vilken service.Fick hjÀlp direkt efter att jag har lÀmnat in en intresseanmÀlan, fick en rimligt pris för min bil och tack vare kalle kunde vi genomföra köpet! Rekommenderar starkt!
Lackan
Lackan
2024-07-24
Mikael Högberg
Mikael Högberg
2024-07-24
Tack för en smidig affÀr allt funkade bra och snabbt!
Daniel Cuervo
Daniel Cuervo
2024-07-08
They are the best. They bought my car in a fair price and faster than a blink of an eye!.
Tony Andersson
Tony Andersson
2024-07-02
Snabba, proffsiga och trevliga!
Emilienne Ronzier-Joly
Emilienne Ronzier-Joly
2024-06-19
SÄlde min bil med defekt motor och allt gick snabbt och smidigt. Trevligt bemötande och trygg affÀr.
Mat Vib
Mat Vib
2024-06-10
Lennart SönnerÄs
Lennart SönnerÄs
2024-06-06
Snabb o enkelt att sÀlja via dem. Helt nöjd!
Fille227
Fille227
2024-05-13
VÀldigt trevligt bemötande,seriöst och gick vÀldigt snabbt. Kan starkt rekommendera!
A . N
A . N
2024-04-22
Snabbaste och smidigaste bilaffÀren jag varit med om!
Paula Adriasola
Paula Adriasola
2024-04-12
Personalen var jÀttetrevlig och förklarade hela processen. Min man som inte talar sÄ mycket svenska fick prata med personalen Àven pÄ spanska för att kÀnna sÀker. Pengarna pÄ kontot pÄ bara nÄgra min och bilen hÀmtades nÄgra timmar senare! Rekommenderar verkligen!
Elisabeth G Linnanheimo
Elisabeth G Linnanheimo
2024-04-07
Tydlig, trevlig och bra kontakt med sÀljarna. LÀtt och enkelt att göra affÀr.Tar sig tid att svara pÄ frÄgor i denna djungel av bilhandlare.
Emelie Karlsson
Emelie Karlsson
2024-03-25
Jenny Åkeson
Jenny Åkeson
2024-03-12
Trevligt bemötande, hjÀlpsamma och snabb affÀr!
Milly Dre
Milly Dre
2024-03-07
Snabbt, enkelt, lyhörd kommunikation och Àrliga affÀrer. Rekommendation!
Daniel Jutegard
Daniel Jutegard
2024-03-02
Cimon Lampa
Cimon Lampa
2024-02-23
Wow! Vilket trevligt företag och smidig tjÀnst. Jag Àr supernöjd med försÀljningen.
Patrik
Patrik
2024-02-22
Snabbt, proffsigt o smidigt o toppen bemötande av Khalil, bara positivt 😄👍
Jimmy F
Jimmy F
2024-02-21
Smidigare Àn förvÀntat!!!
Mattias Kling
Mattias Kling
2024-02-19
OvÀntat smidigt. Betalning via Swish, Àgarbyte över telefon, och bilen upphÀmtad tvÄ dagar senare. Precis sÄ enkelt som det alltid borde vara.
Yesliani Meneses
Yesliani Meneses
2024-02-15
Mycket bra!
Emma Wiklund
Emma Wiklund
2024-02-09
Angela Hansson
Angela Hansson
2024-02-07
Enkelt
Tina Nyström
Tina Nyström
2024-02-06
Otroligt trevliga och snabba och jag rekommenderar HejdÄbil till alla som vill bli av med sin bil snabbt och enkelt.
Marie Ericsson
Marie Ericsson
2024-02-05
Nick Mac
Nick Mac
2024-02-01
Anders Stridh
Anders Stridh
2024-01-31
mikael noren
mikael noren
2024-01-29
Mycket bra och snabb service
Magela Olsson
Magela Olsson
2024-01-25
Niklas
Niklas
2024-01-23
Allt gick sÄ jÀkla fort och smidigt. Blev av med ÄbÀket och fick lite fickpengar pÄ kuppen. Kan varmt rekommendera till alla.
Humberto Mamani
Humberto Mamani
2024-01-23
Sophia Stenberg
Sophia Stenberg
2024-01-19
VÀldigt nöjd med affÀren. Snabb betalning och allt gick vÀldigt smidigt.Rekommenderar detta bolag skarpt
Marie Edström
Marie Edström
2024-01-19
En vÀldigt smidig och snabb affÀr, dÀr HejdÄbil bÄde var trevliga, tillmötesgÄende och serviceminded genom hela processen. Rekommenderar dem starkt!
Johan KĂ€mpe
Johan KĂ€mpe
2024-01-16
Jean Paul
Jean Paul
2024-01-13
Sam Juhler
Sam Juhler
2024-01-13
Annika Belfrage
Annika Belfrage
2024-01-11
Mycket smidigt. SÄlde gammal bil som underkÀnts pÄ besiktningen. Snabb betalning och administration. HÀmtade bilen inom tvÄ dagar. Trevliga och pÄlitliga.
Lars Tedenborg
Lars Tedenborg
2024-01-09
Johan Wing
Johan Wing
2024-01-06
Snabbt, smidigt och seriöst. HjĂ€lpte min mamma att sĂ€lja hennes bil. Betalning för bilen direkt via Swish efter överenskommet pris och sedan hĂ€mtades bilen inom tvĂ„ timmar. Rekommenderas👍🏻.
Hussein Hassan
Hussein Hassan
2024-01-06
×
js_loader