fbpx

Hejdåbil – Snabb affĂ€r

SÄLJ DIN BIL PÅ ETT ÖGONBLICK

X
Om oss

VĂ€rdera bil bouppteckning

Vi vÀrderar din bil

SĂ€lj din bil

SĂ€lj defekt bil

SĂ€lja krockad bil

SĂ€lja obesiktad bil

SÀlj din asvtÀllda bil

SĂ€lj din gamla bil

Kundsupport

VĂ„r blogg
Roadtrip i Sverige! Ett fotografi som blickar ut över sveriges fjÀll och en bil vÀg.

Roadtrip i Sverige📍5 unika platser att uppleva

Packa bilen och ge dig ut pÄ en roadtrip i Sverige

Det finns fÄ saker som symboliserar frihet och Àventyr mer Àn en roadtrip. I Sveriges vidstrÀckta landskap, med dess omvÀxlande natur och rika kulturhistoria, finns det oÀndliga möjligheter för den som lÀngtar efter att utforska. En bilresa genom Sverige kan ta dig frÄn djupa skogar till glittrande sjöar, frÄn vilda bergslandskap till pittoreska kustlinjer. Oavsett om du Àr en inbiten Àventyrare eller bara söker en paus frÄn vardagen, hÀr Àr nÄgra tips om de mest minnesvÀrda destinationerna för din nÀsta svenska road trip.

VildmarksvĂ€gen – En resa genom hjĂ€rtat av svensk natur

Om du drömmer om en orörd natur och vildmark sÄ lÄngt ögat nÄr, dÄ Àr VildmarksvÀgen rÀtt val för dig. Denna road trip rutt tar dig genom nÄgra av Sveriges mest avlÀgsna och imponerande landskap. Den slingrar sig genom Krokoms och Strömsunds kommuner, upp till StekenjokkplatÄn dÀr vÀgen nÄr sin högsta punkt. HÀr, ovanför trÀdgrÀnsen, möts du av en vy som Àr svÄr att matcha. VildmarksvÀgen Àr mer Àn bara en transportstrÀcka; den Àr en upplevelse som bjuder in dig till vandringar, fiske och kanske till och med en natt under stjÀrnorna.

Karta över vildmarksvÀgen, med besöksmÄl, perfekt för din road trip.
Karta över vildmarksvÀgen, med besöksmÄl, perfekt för din roadtrip. BildkÀlla: stromsund.se

Höga Kusten – Ett vĂ€rldsarv fyllt med under

Höga Kusten Àr inte bara en av Sveriges mest dramatiska kuststrÀckor, utan ocksÄ en plats rik pÄ historia och naturskönhet.

Med sin unika geologi, som har format landskapet under tusentals Är, erbjuder Höga Kusten en perfekt blandning av kulturella upplevelser och naturaktiviteter. FrÄn Skuleskogens Nationalpark till det charmiga fiskelÀget Bönhamn, det finns nÄgot för alla pÄ denna svenska UNESCO-listade destination.

VĂ€stkusten – Smak pĂ„ det salta havslivet

Kitesurfing pÄ VÀstkusten, ett perfekt roadtrip mÄl?

En resa lÀngs Sveriges vÀstkust Àr som en hyllning till havet frÄn land. FrÄn Göteborgs livliga gator och caféer till de smÄ fiskesamhÀllena i BohuslÀn, hÀr kan du uppleva det bÀsta av svensk sommar. Ta en bÄttur ut till nÄgon av de mÄnga öarna, som Marstrand eller Kosteröarna, och njut av en skÀrgÄrd med fÀrska skaldjur, salta bad och storslagen utsikt över det glittrande havet.

Tips för din roadtrip: Planera det perfekta Àventyret

En vÀlplanerad resplan Àr avgörande för en lyckad bilresa. Innan du ger dig ut pÄ landsvÀgen, se till att du har en detaljerad vÀgkarta som inte bara leder dig genom de vackraste landsvÀgarna utan ocksÄ pekar ut intressanta utflyktsmÄl lÀngs vÀgen. Oavsett om ditt Àventyr tar dig till avlÀgsna naturomrÄden eller till kulturella landmÀrken, Àr en flexibel instÀllning viktig. Var beredd pÄ att avvika frÄn din ursprungliga plan nÀr ovÀntade upptÀckter och möjligheter uppstÄr. Att ha med snacks, vatten och ett första hjÀlpen-kit kan ocksÄ göra din road trip bÄde sÀkrare och roligare.

Treriksöset – Tre lĂ€nder pĂ„ en plats

Fotografi av Anders Gustafsson pÄ Treriksröset
Treriksröset, fotografi av: Anders Gustafsson

För den som söker nÄgot verkligen unikt Àventyr Àr Treriksöset, dÀr Sverige, Norge och Finland möts, en plats vÀrd att besöka. BelÀgen i den avlÀgsna norra delen av landet, erbjuder denna punkt inte bara en fot i tre lÀnder samtidigt utan ocksÄ en chans att uppleva den tysta, orörda skönheten i den skandinaviska vildmarken.

Humleslingan i SkĂ„ne – Roadtrip genom idyll och historia

Bil vÀg Humleslingan gröna trÀd
BildkÀlla: sjoriketskane.se

I södra Sveriges böljande landskap ligger Humleslingan, en rutt som tar dig genom SkÄnes hjÀrta. Denna vÀg Àr kantad av historiska slott, mysiga kaféer och vidstrÀckta fÀlt. Det Àr en inbjudan till lÄngsamma dagar, lokala smaker, kultur och historiska upptÀckter, frÄn Ales stenar till Glimmingehus.

Är din bil inte utrustad för en roadtrip?

Att ge sig ut pÄ en roadtrip i Sverige Àr nÄgot alla förtjÀnar att uppleva, men vad hÀnder om din trogna följeslagare pÄ fyra hjul inte lÀngre Àr upp till uppgiften? Kanske har din bil tjÀnat dig vÀl genom Ären, men nu stÄr du inför stÀndiga reparationer och underhÄll. Om kostnaden för att hÄlla din bil pÄ vÀgen börjar bli en börda, eller om du helt enkelt lÀngtar efter en nyare, mer tillförlitlig modell för dina Àventyr, kan det vara dags att övervÀga att sÀlja din bil.

Illustration av Maria pÄ HejdÄbil anvÀnder ett enkelt formulÀr för att sÀlja bilen.

HejdĂ„bil förstĂ„r att varje bil har sin historia och sitt vĂ€rde. Vi erbjuder en smidig, transparent process för att vĂ€rdera och köpa din bil, oavsett dess skick. SĂ€lj defekt bil. Med HejdĂ„bil kan du snabbt och enkelt gĂ„ vidare till nĂ€sta kapitel i ditt liv – kanske i en bil som Ă€r bĂ€ttre lĂ€mpad för dessa magiska roadtrips genom Sveriges fantastiska landskap.

Att utforska Sveriges oÀndliga skönhet med bil Àr en upplevelse som erbjuder frihet och flexibilitet. FrÄn det vilda och orörda i norr till det mysiga och kulturrika i söder, bjuder varje roadtrip pÄ nya upptÀckter och Àventyr. Oavsett om du följer de vÀgar vi föreslagit eller skapar din egen rutt, Àr varje kilometer en berÀttelse vÀrd att uppleva.

Men glöm inte att en pÄlitlig bil Àr nyckeln till ett bekymmersfritt Àventyr. Om din nuvarande bil inte lÀngre ger dig det förtroendet, tveka inte att kontakta HejdÄbil för en enkel lösning. Med oss kan du enkelt byta ut din gamla bil mot pengar och ta steget mot ditt nÀsta roadtrip-Àventyr i Sverige med sjÀlvförtroende.

Mattias Jurinic
Mattias Jurinic
2024-06-10
UtmÀrkt service, trevlig personal, snabb affÀr och ett pris för bilen som jag var nöjd med.
Mat Vib
Mat Vib
2024-06-10
Lennart SönnerÄs
Lennart SönnerÄs
2024-06-06
Snabb o enkelt att sÀlja via dem. Helt nöjd!
Fille227
Fille227
2024-05-13
VÀldigt trevligt bemötande,seriöst och gick vÀldigt snabbt. Kan starkt rekommendera!
A . N
A . N
2024-04-22
Snabbaste och smidigaste bilaffÀren jag varit med om!
Paula Adriasola
Paula Adriasola
2024-04-12
Personalen var jÀttetrevlig och förklarade hela processen. Min man som inte talar sÄ mycket svenska fick prata med personalen Àven pÄ spanska för att kÀnna sÀker. Pengarna pÄ kontot pÄ bara nÄgra min och bilen hÀmtades nÄgra timmar senare! Rekommenderar verkligen!
Elisabeth G Linnanheimo
Elisabeth G Linnanheimo
2024-04-07
Tydlig, trevlig och bra kontakt med sÀljarna. LÀtt och enkelt att göra affÀr.Tar sig tid att svara pÄ frÄgor i denna djungel av bilhandlare.
Emelie Karlsson
Emelie Karlsson
2024-03-25
Jenny Åkeson
Jenny Åkeson
2024-03-12
Trevligt bemötande, hjÀlpsamma och snabb affÀr!
Milly Dre
Milly Dre
2024-03-07
Snabbt, enkelt, lyhörd kommunikation och Àrliga affÀrer. Rekommendation!
Daniel Jutegard
Daniel Jutegard
2024-03-02
Konrad Persson
Konrad Persson
2024-02-28
Att göra affÀrer med Maria och Khalil pÄ hejdÄbil Àr en helt fantastisk upplevelse! Dedikeringen till kundnöjdhet Àr beaktansvÀrd! Grattis till 200 nöjda kundrecensioner hÀr pÄ Google!
Cimon Lampa
Cimon Lampa
2024-02-23
Wow! Vilket trevligt företag och smidig tjÀnst. Jag Àr supernöjd med försÀljningen.
Patrik
Patrik
2024-02-22
Snabbt, proffsigt o smidigt o toppen bemötande av Khalil, bara positivt 😄👍
Jimmy F
Jimmy F
2024-02-21
Smidigare Àn förvÀntat!!!
Mattias Kling
Mattias Kling
2024-02-19
OvÀntat smidigt. Betalning via Swish, Àgarbyte över telefon, och bilen upphÀmtad tvÄ dagar senare. Precis sÄ enkelt som det alltid borde vara.
Yesliani Meneses
Yesliani Meneses
2024-02-15
Mycket bra!
Emma Wiklund
Emma Wiklund
2024-02-09
Angela Hansson
Angela Hansson
2024-02-07
Enkelt
Tina Nyström
Tina Nyström
2024-02-06
Otroligt trevliga och snabba och jag rekommenderar HejdÄbil till alla som vill bli av med sin bil snabbt och enkelt.
Marie Ericsson
Marie Ericsson
2024-02-05
Nick Mac
Nick Mac
2024-02-01
Anders Stridh
Anders Stridh
2024-01-31
mikael noren
mikael noren
2024-01-29
Mycket bra och snabb service
Magela Olsson
Magela Olsson
2024-01-25
Niklas
Niklas
2024-01-23
Allt gick sÄ jÀkla fort och smidigt. Blev av med ÄbÀket och fick lite fickpengar pÄ kuppen. Kan varmt rekommendera till alla.
Humberto Mamani
Humberto Mamani
2024-01-23
Sophia Stenberg
Sophia Stenberg
2024-01-19
VÀldigt nöjd med affÀren. Snabb betalning och allt gick vÀldigt smidigt.Rekommenderar detta bolag skarpt
Marie Edström
Marie Edström
2024-01-19
En vÀldigt smidig och snabb affÀr, dÀr HejdÄbil bÄde var trevliga, tillmötesgÄende och serviceminded genom hela processen. Rekommenderar dem starkt!
Johan KĂ€mpe
Johan KĂ€mpe
2024-01-16
Jean Paul
Jean Paul
2024-01-13
Sam Juhler
Sam Juhler
2024-01-13
Annika Belfrage
Annika Belfrage
2024-01-11
Mycket smidigt. SÄlde gammal bil som underkÀnts pÄ besiktningen. Snabb betalning och administration. HÀmtade bilen inom tvÄ dagar. Trevliga och pÄlitliga.
Lars Tedenborg
Lars Tedenborg
2024-01-09
Johan Wing
Johan Wing
2024-01-06
Snabbt, smidigt och seriöst. HjĂ€lpte min mamma att sĂ€lja hennes bil. Betalning för bilen direkt via Swish efter överenskommet pris och sedan hĂ€mtades bilen inom tvĂ„ timmar. Rekommenderas👍🏻.
Hussein Hassan
Hussein Hassan
2024-01-06
Marie Dehlén
Marie Dehlén
2023-12-29
Snabbt smidigt och enkelt! Kan rekommenderas.
Felix Persson
Felix Persson
2023-12-21
Kent Svensson
Kent Svensson
2023-12-04
Rickard Persson
Rickard Persson
2023-12-03
Kim Reg
Kim Reg
2023-12-01
liam kim
liam kim
2023-11-24
Det Àr bra att insÀttningar görs snabbt och de kommer för avhÀmtning.
Rasmus Persson
Rasmus Persson
2023-11-23
Kan rekommendera.Inga konstigheter, gÄr att lita pÄ!SÄlde bilen idag & den hÀmtas upp pÄ lördag av deras transport, smidigt o enkelt!
Shanan Mohanad
Shanan Mohanad
2023-11-23
SÄlde min bil idag, smidigt o bra, hÀmtas upp redan om 2 dagar.Klockren affÀr!Tack för hjÀlpen// Rasmus
Therese Martell
Therese Martell
2023-11-23
Snabbt och smidigt!
Nils Löwenspets
Nils Löwenspets
2023-11-18
Supersnabbt och smidigt.
×
js_loader